SÜLEYMANPAŞA?DA YOLLAR SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

SÜLEYMANPAŞA?DA YOLLAR SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında hummalı bir şekilde sürdürülen yol yapım çalışmalarına bir yenisi daha eklendi.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında hummalı bir şekilde sürdürülen yol yapım çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Hafta sonu Zafer mahallesi`nde, hafta başı itibariyle de Karadeniz mahallesinde asfaltlama çalışmaları start aldı.

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Zafer ve Karadeniz mahallelerinde yapılacak çalışmaları yerinde inceledi. Asfaltlamaya uygun hale getirilen güzergahlarda yapılacak çalışmaları planlayan Başkan Yüksel, mahalle sakinleriyle sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.

YA ALLAH, BİSMİLLAH DEDİK

Hafta sonu itibariyle Zafer Mahallesi`nde başlayan asfaltlama çalışmalarını, hafta başında Karadeniz Mahallesi takip etti. Şehrin birçok noktasında eş zamanlı olarak yol ve kaldırım çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Yüksel, ?Cadde ve sokaklarda yapacağımız düzenlemeyle mahallelerimize yeni bir çehre kazandıracağız. Ekiplerimizle birlikte yerinde yaptığımız planlamanın ardından ?Ya Allah, Bismillah!? dedik. İlçemizdeki tüm ana arterlerimizi aynı şekilde düzenleyeceğiz. Aydoğdu, Çınarlı, Karadeniz, Çiftlikönü, Ördeklidere ve diğer merkezlerimizdeki tüm alanlarda aynı uygulamayla ilçemizin çehresini değiştireceğiz. Şimdiden şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun? şeklinde konuştu.



TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR