SÜLEYMANPAŞA`DA KAR MESAİSİ

SÜLEYMANPAŞA`DA KAR MESAİSİ

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri meterolojiden gelen uyarılarla birlikte hazırlıklı olarak bekledikleri kar yağışı için dün gece sabaha kadar mesai yaparak, olumsuzlukların önüne geçti.

Meteorolojinin günler öncesinden uyardığı fırtına, kar yağışı ve don olayına karşı gerekli tedbirlerini alan Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinden itibaren bölgede etkili olan kar yağışıyla birlikte sabaha kadar aralıksız çalıştı. 

SABAHA KADAR EKİPLER MESAİ YAPTI

Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri dün gece bastıran kar yağışı nedeniyle gece boyunca mesai yaptı. Özellikle şehrin yüksek kesimleri başta olmak üzere kırsal mahalleler ve merkezde kar küreme, tuzlama araçları ve iş makinalarıyla yürütülen çalışmalar sayesinde, hava muhalefetinin muhtemel olumsuzlukları önlendi. Kentin muhtelif yerlerinde olası don olaylarına karşı çalışma yürütmek amacıyla nöbetçi ekipler bulunduran müdürlük, görev ve sorumluluk alanında bulunan mevkilerde başarılı bir kar mücadelesi yürüttü.

ÖNCEDEN ALINAN TEDBİRLER UYGULAMAYA GEÇİRİLDİ
Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, gece saatlerinde başlayan çalışmaları an be an takip ettiğini ifade ederek, ?Kar yağışının başlamasıyla birlikte ekiplerimiz, önceden yapılan planlama doğrultusunda teyakkuza geçti. Sorumluluk alanımızda bulunan bölgelerde, kar yağışının etkili olduğu yerleşim birimlerimizden başlayarak tüm mahallelerimizin cadde ve sokaklarında hummalı bir çalışma yürüttü. Kırsal mahallelerimizin muhtarlarıyla sürekli irtibat halindeydik. Ana arterlerimizi ve hastane yollarını tuzlayarak don olayına karşı gerekli tedbirlerimizi aldık. Fen İşleri Müdürümüz Kenan Taşkın?ın koordinesinde gerçekleşen çalışmalarımız sabah erken saatlere kadar devam etti. Allah?a şükür çalışmalarımız sayesinde her hangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Hali hazırda don riski bulunan kırsal mahallelerimizde ve yüksek kesimlerde, kar küreme ve tuzlama aracı ile iş makinalarımızı nöbetçi olarak bulunduruyoruz. Geceden itibaren canla başla çalışan ekiplerimize de can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.? diye konuştu.  



Anahtar Kelimeler: