Ekonomi

Ekonomi Haberleri

SÜLEYMANPAŞA YOLLARA ABANDI!

SÜLEYMANPAŞA YOLLARA ABANDI!

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından şehir merkezi ve kırsal mahallelerde, muhtelif cadde ve sokaklarda eş zamanlı olarak sürdürülen yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından şehir merkezi ve kırsal mahallelerde, muhtelif cadde ve sokaklarda eş zamanlı olarak sürdürülen yol yapım çalışmaları hız kesmiyor. Hafta sonu 15 noktada devam eden çalışmalarda, yol yenilemenin yanısıra tamir ve tadilat işleri yapılıyor. 

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen yol, kaldırım, meydan düzenlemesi ile tamir ve tadilat çalışmaları aralıksız sürüyor. 
Fen İşleri Müdürlüğü?ne bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında hafta sonu, Karadeniz mahallesi Balyemez sokak, Ertuğrul mahallesi Güneş sokak, Yavuz mahallesi Şehit İlhan Doyran Sokak, Gündoğdu mahallesi Karam sokak, Çınarlı mahallesi Fevzi Çakmak, Mehmet Serez, Gündoğdu mahallesi Şehit Yüzbaşı Mayadağlı sokakta kilittaş yenileme, kaldırım düzenleme ve tamir tadilat işleri yapılıyor.

Merkez mahallelerin yanısıra Yazır?da büz döşeme, Barbaros Akif sokakta taş yapımı çalışmalarına devam eden ekipler, öte yandan Çınarlı Anaokulu bahçe düzenlemesi ile Valilik ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bahçelerinde bulunan ağaçların budama işlemlerini de gerçekleştirdi. Çalışmalar kapsamında, Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı Kampusu içindeki kaldırımların boyama işlemi de tamamlandı.

Atölyede ise Çanakçı mahallesinde bulunan Atatürk büstünün çevre korkuluklarını imal eden ekipler, bir taraftan araçların kışlık bakımlarını yapıyor.

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM