ÇEMOBSAN`DA 3 ARALIK`A KARANFİLLİ KUTLAMA

ÇEMOBSAN`DA 3 ARALIK`A KARANFİLLİ KUTLAMA

ÇEMOBSAN`da çalışan engelli personelin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar tarafından karanfillerle kutlandı.

ÇETİN Group bünyesinde 2007 yılından itibaren mobilya üretimi yapan ÇEMOBSAN`da çalışan 40`dan fazla engelli personelin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü karanfillerle kutlandı. Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, engelli personeli tek tek tebrik ederek karanfil verdi.

ÜÇ AY ÖNCE BAŞLADILAR

Çetin Group ile Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ve Kapaklı Sakatlar Derneği tarafından üç ay önce start verilen engelli istihdamı kapsamında ÇEMOBSAN fabrikasında çalışmaya başlayan 40`dan fazla engelli personel, bugün karanfillerle karşılandı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle de fabrikada gerçekleştirilen kutlamaya Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin, Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Çetin ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar katıldı. Engellileri tek tek tebrik eden Seval Çetin ve Gülnur Kocacınar, karanfil her birine karanfil vererek gönüllerini aldı. Çetin ve Kocaçınar, engellilerle bir süre sohbet edip, hal hatır sormayı da ihmal etmedi.

ATAK KOZMETİK DE RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Bu arada Çetin Group bünyesindeki bir başka fabrika olan ATAK Kozmetik`te de istihdam edilen engellilerin gönülleri yöneticiler tarafından karanfillerle alındı. ATAK Kozmetik yöneticileri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü`nde engelli personeli tek tek kutlayarak, karanfil verdi.



Anahtar Kelimeler:

5 ATM’Yİ SOYMAK İSTEYEN HIRSIZ: PİŞMANIM

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU