Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ`NDEN BÜYÜK BAŞARI!

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ`NDEN BÜYÜK BAŞARI!

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan `Sabit Kanatlı Uçaklarda Uçuş Dinamikleri ve Kompozit Malzemeleri` adlı proje, III.Ulusal Fen Liseleri Öğrenci Kongresi`nde 81 projeden 18 arasına girdi.

Türkiye genelinde düzenlenen III. Ulusal Fen Liseleri Öğrenci Kongresi`nde Tekirdağ`ı temsil eden Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri, `Sabit Kanatlı Uçaklarda Uçuş Dinamikleri ve Kompozit Malzemeleri` adlı projeleriyle  81 projede ilk 18`e girdi. Bu sonuçla Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri projeleriyle, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş`nin (TUSAŞ) tesislerinde uygulamalı eğitime katılmaya hak kazandı.

18 PROJE ARASINA GİRDİ

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri Ömer Bedirhan ve Hüseyin Bakican Aksoy?un fizik öğretmeni Selçuk Özel danışmanlığında yürüttükleri `Sabit Kanatlı Uçaklarda Uçuş Dinamikleri ve Kompozit Malzemeleri` adlı projelerini Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Genel Müdürlüğü`nün Prof.Dr.Fuat Sezgin Anısına düzenlediği `Bilim Işığında Geleceğe Genç Bakış` III.Ulusal Fen Liseleri Öğrenci Kongresi`nde sergiledi. 29-30 Nisan tarihlerinde yapılan kongrede, Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri Türkiye genelinde seçilen 81 projeden biri olarak Tekirdağ`ı temsil etmişti. Öğrenciler Ömer Bedirhan ve Hüseyin Bakican Aksoy, proje sunumundaki başarılarından dolayı Sabit Kanatlı Uçaklarda Uçuş Dinamikleri ve Kompozit Malzemeleri Projesi ile seçilen 18 proje arasına girdi ve Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. tesislerinde yapılan uygulamalı eğitime katılmaya hak kazandı.  

 



ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ