SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI PROJE

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ  ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI PROJE

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri başladıkları e-twinning projesiyle sokak hayvanlarına mama desteğinde bulunacak...

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi`nde sokak hayvanlarına yönelik anlamlı bir proje start aldı. Öğrenciler, e-twinning projesi kapsamında sokak hayvanlarına mama desteğinde bulunacak.

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi  koordinatör okul olarak katıldığı `Today or mayday`  isimli  e-twinning projesi kapsamında, iklim değişikliğine  ve sürdürülebilir materyal ve enerji kaynaklarına dikkat çekmek için proje çalışmalarına devam ediyor.  Proje rehber öğretmeni Özge Fatma Sözcü ve öğrencilerden oluşan 11 kişilik ekibi ile yürütülüyor.  

TOPLANACAK MAMALAR SOKAK HAYVANLARI İÇİN HAYVANSEVERLERE VERİLECEK

Proje ile ilgili bilgi veren Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi Okul Müdürü Fahrettin Karaman, "Projemiz bünyesinde 5 yabancı  ülke  ile ortak çalışmalar yürütmekteyiz. Öğrencilerimiz çoklu kültürden oluşmuş gruplarda etkinlikler yapmaktadır. Bu etkinliklerin bir ayağı olan projemizi yaymak ve duyurmak ayağında, İngilizce öğretmeni  Özge Fatma Sözcü rehberliğinde e- twinning öğrenci grubu olarak sokak hayvanları için mama karşılığı üzerinde projemizin ismi yazılı olan kalemlerimiz dağıtılmış ve proje hakkında bilgilendirici bir pano düzenlenmiştir.  Toplanan mamalar sokak hayvanlarına dağıtılmak üzere Çerkezköy hayvanseverler grubuna teslim edilecektir."dedi.



Anahtar Kelimeler:

PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR