Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

GAZİANTEP TEKNOFEST`E TEK BİR TEST KALDI

GAZİANTEP TEKNOFEST`E TEK BİR TEST KALDI

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, Gaziantep Teknofest yolunda emin adımlarla ilerliyor. İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması`nda bir aşama daha geçen Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi Bükre-Rov Takımı, KTR aşamasını 30 takımdan 5`incisi olarak başarıyla tamamladı

Geçtiğimiz günlerde TEKNOFEST İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması`na katılmaya hak kazanan Çerkezköy Seval- Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri ilk aşamayı geçti. Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, yarışmada Sızdırmazlık Testi`ni de geçerse, Gaziantep Teknofest`te yarışmaya hak kazanacak.

TEKNOFEST İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması`nda Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi ilk aşamayı geçti.  TEKNOFEST İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması`na katılan Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi Bükre-Rov Takımı KTR aşamasını da başarıyla geçti. Türkiye genelinde KTR aşamasını geçebilen 30 takımdan biri olan Bükre Rov Takımı, sıralamada da 5`inci oldu.

BİR AŞAMA KALDI

Seval -Ahmet Çetin Fen Lisesi, Bükre-Rov Takımı bir aşama daha geçerse Gaziantep Teknofest`te katılacak. Önümüzdeki günlerde `Sızdırmazlık Testi`ne girecek olan öğrenciler, bu testi geçtikten sonra Gaziantep Teknofest`te yarışmaya hak kazanacak. Okul Müdürü Fahrettin Karaman, Proje Yürütücüsü Fizik Öğretmeni Selçuk Özel ve projenin sponsoru Ahmet Çetin`e teşekkür ederek, öğrencileri başarıları nedeniyle kutladı.

 



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ