HAYIRSEVERLERDEN BABALARI ADINA EĞİTİME DESTEK

HAYIRSEVERLERDEN BABALARI ADINA EĞİTİME DESTEK

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi`ne hayırseverler Seval Çetin ve Gabi Şaul tarafından babaları adına bir müzik sınıfı ile bir de konferans salonu yapıldı.

Çerkezköy Seval- Ahmet Çetin Fen Lisesi`nde hayırseverler tarafından Müzik Sınıfı ve Konferans Salonu`nun bugün açılışı yapıldı. Müzik Odası`nı hayırsever Seval Çetin`in babası Seyfi Akardere adına yaptırırken, Konferans Salonu ise Gabi Şaul babası merhum Dr. Moiz Şaul adına yaptırdı.

MÜZİK SINIFI VE KONFERANS SALONU AÇILIŞI

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi`nde Müzik Sınıfı ve Konferans Salonu açılışı yapıldı. Hayırseverler Seval Çetin ve Gabi Şaul`un babaları adına yaptırdıkları müzik sınıfı ve konferans salonunun açılışına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, hayırseverler, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin katıldı.

SİZDEN ÇOK ŞEY BEKLİYORUZ

Hayırsever Seval Çetin babası Seyfi Akardere adına okulda bir müzik sınıfı donatırken, yine hayırsever Gabi Şaul da babası Merhum Dr. Moiz Şaul adına konferans salonu donattı. Eğitim alanlarının açılışı için düzenlenen törende konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Abban, "Siz seçilmiş öğrencilersiniz, sizlerden çok şey bekliyoruz. Hayırseverlerimize de okulun yapımına başlandığından beri okulun tüm ihtiyaçlarıyla ilgilendikleri için ayrıca teşekkür ediyorum." dedi. Açılışa katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş de öğrencilerden büyük beklentileri olduğunu belirterek okulun henüz mezun vermeyecek kadar yeni olmasına rağmen güzel başarılara imza atmasından memnun olduklarını vurguladı.

Okulda yeni açılan müzik sınıfında kısa bir müzik dinletisi ardından hayırseverlere verilen plaketlerle program sona erdi.



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR