HER YIL ANITKABİR VE ÇANAKKALE ZİYARETİ YAPIYORLAR

HER YIL ANITKABİR VE ÇANAKKALE ZİYARETİ YAPIYORLAR

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, her yıl en az bir kez Anıtkabir ve Çanakkale Şehitlikleri olmak üzere yılda iki kez, milli ve manevi duyguların yoğun olduğu ziyaretler gerçekleştiriyor. Bu kapsamda 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi ve Atatürk Haftası nedeniy

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri her yıl gerçekleştirdikleri Anıtkabir ziyaretini bu yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde bir kez daha yeniledi. Öğrenciler Ankara`da Ata`nın huzuruna çıkarken, eski ve yeni TBMM ile Etnografya Müzesi ziyaretlerinde de bulundu.

ATATÜRK HAFTASI`NDA ANITKABİR ZİYARETİ

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri bugün Ankara`da Ata`nın huzuruna çıktı. Anıtkabir ziyaretinde bulunan öğrenciler ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi`ne ziyaret gerçekleştirdi. Tarihi Türkiye Büyük Millet Meclisi binasını ve Etnografya müzesine de ziyaret gerçekleştiren Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri her yıl kasım ayında Anıtkabir ziyaretini geleneksel hale getirdi.

KASIM`DA ANITKABİR MART`TA ÇANAKKALE ZİYARETİ

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi Okul Müdürü Fahrettin Karaman, "Hayırseverimiz sayın Ahmet Çetin, her yıl 9. sınıf öğrencilerimizi Anıtkabir`e, 10. sınıf öğrencilerimizi de Çanakkale`ye. Artık geleneksel hale getirdik. Kasım ayında Atatürk Haftası`nda Anıtkabir ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Mart ayında da Çanakkale ziyaretimizi öğrencilerimizle yapıyoruz. Bu yıl 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde öğrencilerimizle birlikte Atamızı ziyaret ettik. Buradan eski ve yeni Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaretinde bulunduk. Ardından Etnografya Müzesi`ni öğrencilerimiz gezdi. Öğrencilerimize atasını unutturmayan milli ve manevi duyguları önemseyen hayırseverimize teşekkür ederiz."diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: