Tarih: 07.01.2019 10:25

KİM OLURSA BAŞIMIZIN TACIDIR...

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti`den Çerkezköy`de Belediye Meclis Üyeliği için müracaat eden Servet Demirci, "Biz dava adamıyız. Belediye Başkan Adayımız kim olursa olsun, partimizin bir neferi olarak yola çıktık!" diye konuştu.

DAVA İÇİN YOLA ÇIKTIK

AK Parti`de, resmi müracaatların 2 Kasım- 5 Aralık 2018 tarihleri arasında yapıldığı Belediye Meclis Üyeliği için ilk başvuru yapanlar arasında olan Servet Demirci, Trakya Flaş Haber`e belediye seçimleri ve meclis üyelikleri hakkında açıklamalarda bulundu. AK Parti`de Belediye Başkan Adayı belirlenmeden Meclis Üyeliği`ne müracaat eden  Demirci, "Biz Belediye Başkan Adayı`na göre yola çıkmadık. Partimize göre çıktık. Dava adamıyız. Partimiz kimi aday gösterirse onunla çalışırız. Herhangi bir belediye başkan aday adayının taraftarı olarak yola çıkmadık. Bu davaya gönül vermişiz, aday kim olursa olsun başımızın tacıdır. Biz de onunla seve seve çalışırız!" ifadelerini kullandı.

ÇERKEZKÖYLÜ BİLİNCİNDEYİZ!

Demirci, herkesin el birliğiyle Çerkezköy`ü daha modern bir yapıya kavuşturmak ve birlikte daha huzurlu yaşamak için gayret göstermesi gerektiğini söyledi. Çerkezköy`ün kozmopolit bir yapısı bulunduğunu hatırlatan Demirci, "Çerkezköy kozmopolit bir yer. Oradan gelmiş, buradan gelmiş gibi söylemleri yanlış buluyorum. Ayrım yapmak bizim kitabımızda yok! Reisimiz de diyor ya, ırkçılığı ayaklar altına almışız. Çerkezköylüyüz, Çerkezköylü bilincindeyiz. Bu yola çıkarken de Çerkezköylü bilinciyle çıktık."ifadelerini kullandı.

MECLİS ÜYESİ DONANIMLI OLMALI

Çerkezköy`de Meclis Üyesi olacak kişilerin, halkın sorunlarını Meclis`e taşıyacak, orada anlatacak kişiler olması gerektiğini söyleyen Demirci, "Çerkezköy Belediye Başkanı ya da meclis üyeleri olan kişiler çok iyi gözlemci olması gerekiyor. Çerkezköy`ü okuması, halkın menfaatleri neyi gerektiriyorsa, bunları Meclis`e taşıması, çözümü için gayret göstermesi gerekiyor. Bunun içinde donanımlı olmalı.

PROJELERİM VAR!

Belediye Meclis Üyesi olmak istemesinin en önemli nedenlerinden birinin de Çerkezköy`e hizmet edecek bir takım projeleri olduğunu dile getiren Servet Demirci, "Temizlik, çevre düzeni ve ulaşım gibi pek çok konuda bizzat kendi projelerim var. Zamanı geldiğinde ilgili yerlere bildireceğim. Bunların gerçekleşmesi, Çerkezköy halkının hayatını daha kolaylaştıracaktır."diye konuştu.

SANAYİ KENTİ SANAYİCİ`NİN ÖNÜ AÇILMALI

Çerkezköy`ün sanayi kenti olduğunu hatırlatan Demirci şöyle devam etti: "Ne diyoruz? Çerkezköy sanayi kenti. O zaman sanayinin önü açılmalı, güçlendirilmeli. Bunun içinde Çerkezköy`de Belediye Başkanı olan kişilerin sanayicinin önünü açması gerekiyor. Yapılacak imar düzenlemeleriyle sanayi alanındaki yatırımlar daha da artacaktır. Bu imar düzenlemeleri, başta sanayi olmak üzere müteahhit ve esnafında yararına olacaktır."

SERVET DEMİRCİ KİMDİR?

29 Ekim 1970 Erzurum doğumlu olan ve 25 yıldan buyana Çerkezköy?de yaşıyor. 12 yıl özel bir şirkette yöneticilik yaptıktan sonra 13 yıldır kendi şirketinde, gayrimenkul işiyle uğraşıyor. Atatürk Üniversitesi?nde ön lisans, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi?nde lisans ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi?nde Yüksek Lisans yaptı.  Yönetim, organizasyon, halkla ilişkiler, iletişim, insan kaynakları ve toplam kalite yönetimi konularında sertifikaları var.  Evli ve 2 çocuk babası.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —