Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

HAYIRSEVER KARAGÖZ ÇİFTİNDEN İFTAR

HAYIRSEVER KARAGÖZ ÇİFTİNDEN İFTAR

Çerkezköylü hayırsever Serkan Müjgan Karagöz çifti, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi`nin bahçesinde iftar verdi. İftara, engelli öğrenciler ve ailelerini ile protokol üyeleri katıldı.

Her yıl Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi bahçesinde iftar veren hayırsever Serkan Müjgan Karagöz çifti bu yılda tekrarladı.

Dün akşam iftarı okul öğrencileri ve velilerle birlikte açan hayırsever Serkan Kargöz ile eşi Müjgan Karagöz, protokol üyelerini de ağırladı. İftara, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban`ın eşi Nuran Abban, İlçe Müftü Vekili Mahmut Öztekin, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ve eşi Tunç Doğan, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin, Ehlibeyt Dergahı Dedesi Sinan Boztepe, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Muhtarlar Derneği Başkanı Tahsin Akgün, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar programlarını artık geleneksel hale getirdiklerini belirten Serkan Karagöz, ?Burada olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizi bu mübarek gecede yalnız bırakmayan herkese en içten dileklerimle teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun.? dedi. Programda iftarın ardından Erkaynak Camii İmamı İlhan İlke, yemek duası yaptı.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

TEKİRDAĞ ŞEHİR TİYATROSU PERDELERİNİ BERTOLT BRECHT İLE AÇIYOR

YILIN ‘EN’LERİ YARIŞMASINDA HER HAFTA HEYECAN ARTIYOR

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI