SERGİ AÇILIŞINI KAYMAKAM ABBAN GERÇEKLEŞTİRDİ

SERGİ AÇILIŞINI  KAYMAKAM ABBAN  GERÇEKLEŞTİRDİ

1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme haftası kapsamında sergi açılışı yapıldı. Sergi açılışı Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, tarafından gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Yönetmeliğinde yapılan değişiklik ile Haziran ayının ilk haftası Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak kutlanmaya başlandı. 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme haftası kapsamında sergi açılışı yapıldı. Sergi açılışı Çerkezköy  Kaymakamı Atilla Selami Abban, tarafından gerçekleştirildi.

 Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Binasında Kaymakam Atilla Selami Abban, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, ile davetliler katıldı. Halk Eğitim Merkezleri tarafından okullarda, bilgi evlerinde, camilerde, muhtarlıklarında açılan mesleki kurslar, el sanatları ve görsel sanatlar kurslarında kursiyerlerce üretilen materyaller ve etkinliklerden oluşan serginin açılışında konuşan  Kaymakam Atilla Selami Abban,  Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman ve ekibi ile kursiyerleri tebrik etti. ?Sene sonu geldi meyveleri toplamaya başladık. 4,5 yıldır ilçede görevliyim ve merkezin çok başarılı çalışmalarına şahit oldum. 1,5 yıldır pandemi var. Ancak pandemi yine Halk Eğitimi Merkezimizin hızını kesememiş. Çok güzel ürünleri hazırlanmış. Herkesin emeğine, eline sağlık.? dedi.

Konuşmaların ardından kursiyerler tarafından gitar, ney ve zeybek gösterisi yapıldı. Pandemi tedbirleri kapsamında serginin açılışı yapıldı ve kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünler davetliler tarafından incelendi.

 

 

 



KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI