Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

TRAKYA`NIN 1 NUMARASIYIZ!

TRAKYA`NIN 1 NUMARASIYIZ!

istediğiniz çatıyı kaplıyor. Sandviç Panel Çatı sistemlerinde uzman olduklarını belirten Osman Südütemiz, "Çelik, ahşap ve kenet çatıda bir numarayız."diyor...

Son yılların gözde çatı kaplamalarından sandviç panel üzerine yoğunlaşan Südütemiz Yapı`nın işletmecisi Osman Südütemiz, "28 metre sepetli vinç platformumuzla Trakya`nın 1 numarasıyız."dedi.

15 YILLIK DENEYİM 20 YILLIK BİRİKİM

15 yıldan beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Südütemiz Yapı Trakya Bölgesi`nde 28 metre yüksekliğine kadar tüm binalara, çatı kaplama yapıyor. Endüstriyel tesislerin cephe ve çatı kaplamaları alanında uzman ekibi ve profesyonel bakış açısı ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Südütemiz Yapı`nın sahibi Osman Südütemiz ise tam 20 yıldan beri çatı kaplama işi yapıyor. Südütemiz, özellikle sandviç çatı sistemleri üzerine uzman ve kaliteli bir ekibe sahip olduklarını belirtirken, "Kaliteli hizmet politikası ve iş güvenliği konusundaki hassasiyetimizle tüm projelerimizde `Yapı Güvenliği` kurallarını esas almaktayız. Sandviç panel satın almaya karar verenler, öncelikle , anlatılan özelliklerde panellerin ellerine ulaştığına emin olmalı. Biz toptan ve perakende sandviç panel satışı da yapıyoruz. Ürün seçimi sandviç panel kaplamada çok önemli. Ürün seçimi doğru yapıldıktan sonra kaliteli bir işçilik gerekiyor. Südütemiz Yapı 15 yıldır faaliyetlerini bölgemizde sürdürmekte. Ben kendim 20 yıldır bu işi yapmanın verdiği birikime sahibim."dedi. 

28 METREYE KADAR SEPETLİ VİNÇ İLE TRAKYA`DA TEKİZ!

Trakya`da özellikle sanayicilerin kendilerini iyi tanıdığını belirten Osman Südütemiz, "Hedefimiz çatı kaplama ve izolasyon malzemeleri konusunda en iyi ve en hızlı hizmeti verebilmektir. İşte bu yüzden tüm araç gereç ve techizatımızı da bunun üzerine temin ettik. 28 metreye kadar sepetli vinç platformu bulunmakta. Trakya`da tekiz bu konuda. Müşterilerimizden aldığımız ilham ve çalışma arkadaşlarımızın özverisiyle çatılarda yalıtım ve izolasyon projelerini uygulamaktayız. Dere temizliği, dere izolasyonu bizim işimiz." ifadelerini kullandı.

ÇERKEZKÖY`DEN TRAKYA`YA HİZMET

Çerkezköy merkezli özellikle organize sanayi bölgelerine yönelik Tekirdağ`da birçok bölgede çatı kaplama yaptıklarını aktaran Osman Südütemiz, "Çatı ve yalıtıma dair her şey bizim işimiz. Çelik çatı, ahşap çatı, kenet çatı hizmetlerimiz var. Kenet çatı sistemleri aliminyum veya boyalı galvaniz sac malzemelerden projelendirilerek üretilmekte. İhtiyaçlara göre 325-525 milimetre arasıda değişmektedir. Çatılar için tercih edilen bir yöntem. Çelik çatı ise büyük yapılarda tercih edilen bir sistem ancak küçük yapılarda o kadar fazla tercih edilmiyor. Uzun ömürlü olması ve bakım onarım içi fazla çıkmaması bakımından tercih edilmekte. Ahşap çatı ise kullanılan malzeme olan ağacın yatıkan özelliği dolayısıyla yazın sıcağından ve kışın soğuğundan binanın daha az etkilenmesini sağlayan bir çatı modelidir. Binaya yüklediği ağırlığın fazla olmaması nedeniyle de tercih edilmekte.

HAFİF MALZEME OLDUĞU İÇİN RAHATLIKLA KULLANILABİLİR

Çelik, ahşap ve kenet çatı dışında verdikleri hizmetleri sıralayan Osman Südütemiz,  "Pvc ve membran işleri, çatı cephe kaplama, mantaj-demontaj, çatı tamir tadilat işleri de yapıyoruz. Yıllardır yaptığımız iş ve tecrübemiz itibariyle de taşyünü ve eps izolasyon alternatifli çatı panellerine de değinmek istiyorum. Bu çatı panellerinde maksimum seviyede ısı, ses ve su yalıtımı sağlamaktadır. Aynı zamanda montaj kolaylığı ile işçilikte zamandan tasarruf edilmektedir. Hafif malzeme olduğu için taşıyıcı sisteme fazla yük bindirmez. Fabrika ve depo binaları, spor salonları, hayvan yetiştirme çiftlikleri, alışveriş merkezleri, sanayi yapıları, şantiye binaları ve konteynırlarda rahatlıkla kullanılabilir."dedi.

 

SÜDÜTEMİZ YAPI

İstasyon Mah. Pınarlı Sok.

No:17/3 Çerkezköy/TEKİRDAĞ

Tel: 0535 220 72 91



TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI

ÇORLUSPOR 1947’DE YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI YAPTI

BARİYERLERE ÇARPAN OTOMOBİLDEKİ 4 KİŞİ YARALANDI