Tarih: 24.01.2019 09:36

MHP`NİN DE ÇORBADA TUZU OLACAK

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti`nin Tekirdağ Yeni Kültür Merkezi`nde düzenlediği `Cumhur İttifakı`nın aday tanıtım toplantısına katılan Çerkezköy İlçe eski Başkanlarından tecrübeli siyasetçi Sait Yazı, 31 Mart değerlendirmesinde bulundu.

Trakya Flaş Haber`e özel açıklamalar yapan bölge siyasetinin duayen isimlerinden Sait Yazı, "Ak Parti`nin adayları belli oldu. Bundan sonra artık sahaya çıkılacak. Adaylarımızın arkasındayız. Çerkezköy`de Süleyman Kozuva`yı hepimiz tanırız. İyi bir arkadaşımızdır. Bundan sonra onun arkasındayız. Hep birlikte çalışacağız. Seçilmesi için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz."ifadelerini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKI`NIN ADAYI

Sözlerine hatırlatmada bulunarak devam eden Yazı, "Tabii Süleyman Kozuva sadece AK Partililerin adayı değil. Cumhur İttifakı`nın adayıdır. Daha çok erken önümüzde seçim süreci var. Burada MHP`li arkadaşlarımızın da katkısı olacaktır. Bu çorbada onlarında tuzu olacak. Çerkezköy`de AK Parti ve MHP`nin oyları korunduğu takdirde zaten rahat bir şekilde seçim kazanılır."dedi.

MECLİS ÜYELİKLERİ DE ÖNEMLİ

Yazı, son olarak şunları dedi: "Seçim sürecinde alınacak oyların durumu kampanya dönemindeki çalışma performansı ve meclis üyelikleri de etkili. Kampanya sürecinde nasıl bir yol izlenecek bekleyip göreceğiz. Meclis üyeleri çok etkili. Nasıl bir meclis tablosu çıkarılacak buna bakacağız. Sonra biz üzerimize düşeni yapacağız. Partimizin, Cumhur İttifakı`nın adayının kazanması için koşturacağız."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —