SARAY BELEDİYE BAŞKANI ERKİŞ, ALBAYRAK VE İÇÖZ`Ü MİSAFİR ETTİ

SARAY BELEDİYE BAŞKANI ERKİŞ, ALBAYRAK VE İÇÖZ`Ü MİSAFİR ETTİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş`i ziyaret etti.

Saray Belediye Başkanı Sayın Özgen Erkiş, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak ve TESKİ tarafından devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını değerlendirmek üzere TESKİ Genel Müdürü Sayın İbrahim İçöz?ü, makamında ağırladı.

Bugün İlçelerde TESKİ`nin yatırımlarını inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş`in de konuğu oldu. TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ile Başkan Albayrak`ı makamında ağırlayan Erkiş, ilçesinde yapılan Büyükşehir Belediyesi`nin yatırım ve çalışmalarını yakından takip etti.

Saray ilçesinde Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından gerçekleştirilen yatırımları yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Başkan Erkiş`i de makamında ziyaret etti. Başkan Abayrak, ?Bütün gücümüzle daha güzel ve daha yaşanabilir bir Tekirdağ için çalışıyoruz. Projelerimizi halkımızın ve ilçelerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hayata geçiriyoruz. Yaptığımız altyapı ve üstyapı çalışmalarımız halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.? dedi.

Daha sonra Başkan Albayrak, TESKİ Genel Müdürü İçöz ile birlikte Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile planlanan çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.