BİR AYDA 70 KİŞİYİ UYGUN İŞLERLE BULUŞTURDU

BİR AYDA 70 KİŞİYİ  UYGUN İŞLERLE BULUŞTURDU

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Saray Belediyesi, hemşehrilerine pandemi sürecinde de umut olmaya devam ediyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Saray Belediyesi, hemşehrilerine pandemi sürecinde de umut olmaya devam ediyor.

Saray Belediyesi İstihdam Birimi, eleman ihtiyacı olan işverenlere, bilgisayar ortamında tutulan başvurular üzerinden insan kaynağı temin ediyor.

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi, Veliköy Organize Sanayi Bölgesi, Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi, Saray Sanayi Sitesi, Vize Sanayi Sitesi, Beyazköy?de bulunan firmalar ve Saray?da bulunan esnaf ile iletişim halinde olan İstihdam Birimi, Aralık ayı içerisinde 70 kişiye bebek bakımı, hasta ve yaşlı bakımı, beden işçisi, temizlik personeli, market reyon görevlisi, halkla İlişkiler ve satış danışmanı, şoför, kasap elemanı, güvenlik, forklift operatörü, depo sevkiyat elemanı olarak iş başı yapmalarını sağlamıştır.

İş başvurusu yapmak isteyen vatandaşların Saray Belediyesi Ana Binada ki İstihdam Birimine gelerek ya da (282)768 10 05 numaralı telefondan ve istihdam@saray.bel.tr adresine özgeçmişlerini mail atarak müracaatta bulunabilecekleri bildirildi.



TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ