SARAY BELEDİYESPOR DARICA GENÇLERBİRLİĞİ`Nİ FARKLI YENDİ

SARAY BELEDİYESPOR  DARICA GENÇLERBİRLİĞİ`Nİ FARKLI YENDİ

Saray Belediyespor Basketbol Takımı, hafta sonunda Gebze Kapalı Spor Salonu?nda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştı. Saray Belediyespor, maçı 97-79 kazandı.

Türkiye Basketbol 2.Ligi?ndeki ilk resmi maçında ilçeyi en iyi şekilde temsil eden Saray Belediyespor Basketbol Takımı, hafta sonunda günü Gebze Kapalı Spor Salonu?nda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştı.

Hafta sonu cumartesi günü oynanan karşılaşmada ilk çeyreği 24-13, devreyi ise 55-42 önde tamamlayan Saray Belediyespor Basketbol Takımı maçı 97-79?luk farklı bir skorla kazandı. Maç ile ilgili değerlendirmede bulunan Saray BelediyesporBaşantrenörü Ercan Dedeoğlu, ?Tarihimizdeki ilk 2.Lig maçımızı kazanmak bizi çok mutlu etti. Bu yılki amacımız bu ligde kalmayı başarmak; fakat kesinlikle daha büyük işler yapabilecek potansiyelde bir ekibiz. Maç maç konsantre olmaya devam edeceğiz."dedi.

Dedeoğlu, takımının oyunun değerlendirirken, şunları kaydetti: "Bu maça dönecek olursak; ilk dakikadan itibaren güzel konsantre olduk, her oyuncumun skora katkı sunması çok güzel,hatta kadroya giremeyen ya da o an benchte olan oyuncularımın oynayan arkadaşlarına verdikleri destek beni en çok mutlu eden nokta. Hepsi birbirinden karakterli çocuklar, oyuncularımı tebrik ediyorum, misafirperverce bizi ağırlayan Darıca Gençlerbirliği kulübüne de teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizin adını en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışmaya devam edeceğiz?  

 



AKAY'DAN MİNİKLERE MORAL ZİYARETİ

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ