KİM SOKAK HAYVANLARINI ZEHİRLEDİ?

KİM SOKAK HAYVANLARINI ZEHİRLEDİ?

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Pazarcık Mahallesi`nde bulunan sokak hayvanlarını zehirleyen canilerin peşine düştü.

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, sosyal medya hesabından yaptığı basın açıklamasında, sokak hayvanlarını zehirleyen caniler hakkında bilgisi olan vatandaşlardan yardım istedi.

BAŞKAN ERKİŞ`TEN ÇAĞRI

Önceki gün Saray`ın Pazarcık Mahallesi`nde sokak hayvanlarını zehirlediler. Belediye Başkanı Özgen Erkiş, bu canilerin peşine düştü. Belediye ekiplerini seferber eden Erkiş, yaptığı açıklamada, "6 Temmuz 2020 Pazartesi günü kimliği hala tespit edilemeyen kişi veya kişilerce Pazarcık Mahallesi?nde bulunan sokak hayvanları zehirlenmiştir. Sokak hayvanlarının yaşama hakkı ve koşulları konusunda her zaman duyarlılığını koruyan Saray Belediyesi olarak konuyu araştırmaya devam ediyoruz. Zehirlenen bir köpek tüm uğraşlarımıza rağmen kurtarılamamıştır. Çevrede zehirlenme şüphesi olan sokak hayvanı gören vatandaşlarımızın belediyemiz bünyesindeki Halk Masası Birimi?ne haber vermesi gerekmektedir. Bu canice fiili işleyenler hakkında bilgisi olan vatandaşlarımızın belediyemiz bünyesindeki Sağlık İşleri Birimi?ne başvurmasını rica ederiz. Saygılarımızla." ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:

KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK

VALİ SOYTÜRK’TEN ÇTSO’YA ZİYARET

TEKİRDAĞ ODA VE BORSALARI MÜŞTEREK İSTİŞARE TOPLANTISI ÇORLU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÇTSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ