BAŞKAN ERKİŞ MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU

BAŞKAN ERKİŞ MAHALLE MUHTARLARIYLA BULUŞTU

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, ilçedeki mahalle muhtarlarıyla Kent Konseyi`nde `istişare` toplantısında bir araya geldi.

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, mahalle muhtarlarıyla Kent Konseyi`nde İstişare Toplantısı`nda bir araya geldi.

MUHTARLARIMIZ KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRMEKTE

Sabah saat 9.30`da muhtarlarla buluşan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, öğlen saatine kadar fikir alışverişi yaptı. Toplantıda konuşan Erkiş, "Siz değerli muhtarlarımızı her zaman önemsedik ve önemseyeceğiz de... 5yıllık görev süresi boyunca birlik beraberlik içerisinde, ?Halkımız için en iyisini nasıl yapabiliriz` diyerek ikinci kez toplanmış bulunmaktayız. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızla idare arasında köprü vazifesi görmektedir. Saray Halkı için sizlerin görüş, öneri ve tespitleriyle büyüme ve gelişme süresinde birlikte yol alacağız."dedi.

HER AY DÜZENLİ OLARAK TOPLANTI YAPILACAK

Her zaman muhtarlarla görüşebileceğine vurgu yapan Erkiş sözlerine şöyle devam etti: "Gerek şahsımla gerekse de Başkan Yardımcılarım ve birim müdürümle günün hangi saatinde olursa olsun görüşebilir ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Kuracağımız ekipler teslim edilen dosyaları inceleyecek ve yerinde tespitler yaparak çalışmalara başlayacaktır. İstişare toplantılarımız her ay düzenli bir şekilde yapılacaktır. İnanıyorum ki sizler de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da belediyemizle olacaksınız.?

TOPLANTI YEMEKLE SONA ERDİ

Toplantıda söz alan muhtarlar ise, ? İhtiyaçların sınırsız, imkanların kısıtlı olduğunun farkındayız, mümkün mertebe sıraya koyarak bu istek ve taleplerimizi ileteceğiz. Çözüm odaklı hizmet anlayışınızda sizinle çalışmalarımızı sürdürerek ilçemize daha güzel hizmetler sunacağız.?dediler.

Toplantı öğle yemeğinin ardından sona erdi.



Anahtar Kelimeler:

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ