SARAY BELEDİYESİ GENÇLERE MESLEKLERİ TANITIYOR

SARAY BELEDİYESİ GENÇLERE MESLEKLERİ TANITIYOR

Saray Belediyesi`nden `Mesleki Yönlerimizi Beraber Keşfedelim` adlı proje ile gençlere meslek tercihinde yardımcı oluyor.

Saray Belediyesi`nden yapılan açıklamada, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında `Mesleki Yönelimlerimizi Beraber Keşfedelim` projesi  başlatıldığı bildirildi. Proje kapsamında gençlerin yeteneklerine uygun tercihler yapması için Belediye`den destek veriliyor.

Saray Belediyesi Sosyal Sorumluluk Projesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, "Her canlı doğumdan ölümüne kadar süren, adına hayat dediğimiz bir süreçten geçmektedir. Bu süreç, mutlulukların, acıların, heyecanların ve kimi zamanda karşımıza çıkan durumun ne olduğu, bizi nelerin beklediği, ne yapılabileceği, hangi olası sonuçların ortaya çıkacağı gibi belirsizlikler bize bir şekilde etki eder."denildi.

MESLEK YÖNELİMİ ÖNEMLİ

Belediye yetkilileri, açıklamalarında "Kaygı, yarının acısı olamaz, sadece bugünün neşesini götürür. Üniversitelerde yeni bölümlerin kurulması, kurulmuş olanların varlığını sürdürmesi ve bunların yıllık kontenjan sayılarının belirlenmesi gibi konuların arz taleplerine göre, ülkemiz ihtiyaçları karşısında yapılması gerekir." ifadelerine yer verilirken, "Bu bağlamda tercihler yapılmadığı için bir çok üniversite mezunu gencimiz işsiz kalmaktadır. Meslek yönelimlerimiz  açısından  sınav sonrası tercih süreci büyük bir önem taşımaktadır."diye vurgulandı.

45 ÖĞRENCİ BAŞVURDU

Açıklamada sosyal sorumluluk projesi hakkında bilgi verilirken, şunlar kaydedildi: "Saray Belediyesi olarak gençlerimizin ilgi alanlarını,yeteneklerine en uygun tercihleri yapabilmeleri için `Mesleki Yönelimlerimizi Beraber Keşfedelim` adı altında sosyal sorumluluk projesi geliştirdik. 16 yaş ve üzeri 45 öğrencimiz müracaat etti.  Alanları doğrultusunda en uygun iş sahalarını bulmak ve motivasyonlarını artırmak, öncelikli hedefimiz oldu. Mustafa Kemal Atatürk?ün de dediği gibi `Kendiniz için değil, bağlı bulunduğunuz ulus için elbirliği ile çalışınız. Çalışmaların en yükseği budur.` Saray Belediyesi  Başkanlığı  olarak tüm gençlerimize, başarılı yarınlar diliyoruz."



PLATONİK AŞK DEHŞETİNDE ZANLI TUTUKLANDI

SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBEDEN KİŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

CİNSEL İSTİSMARA VE ŞİDDETE UĞRAYAN 2 YAŞINDAKİ SILA’DAN KÖTÜ HABER

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR