GÜNGÖRMEZ MAHALLESİ?NDEKİ KÖPRÜNÜN YAPIMINA BAŞLANDI

GÜNGÖRMEZ MAHALLESİ?NDEKİ KÖPRÜNÜN YAPIMINA BAŞLANDI

Saray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü?ne bağlı ekipler, Güngörmez Mahallesi?nde bulunan köprünün zarar görmesi nedeni ile tehlike arz eden köprüye alternatif yol çalışmalarına başladı.

Saray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü?ne bağlı ekipler, Güngörmez Mahallesi?nde bulunan köprünün zarar görmesi nedeni ile tehlikeli hale gelmesi Başkan Özgen Erkiş`i harekete geçirdi. Başkan Erkiş, tehlike arz eden köprüye alternatif yol çalışmalarını başlattı.

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Başkan Yardımcıları Birdal Gökdağ ve Fuat Ünal ile birlikte Göngörmez Mahallesi`ndeki köprünün yapımıyla ilgili çalışmaları yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldı. Tehlike arz eden köprünün yapımını inceleyen Başkan Erkiş, vatandaşlarla da sohbet edip, gelen talepleri ilgili müdürlüklere ilettiler.



Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI