SARAYLI ŞEHİDİMİZ BUGÜN 15.00`DA DEFNEDİLECEK

SARAYLI ŞEHİDİMİZ BUGÜN 15.00`DA DEFNEDİLECEK

Daha önce pazar günü cenaze töreni düzenleneceği belirtilen Saraylı şehidimiz Nihat Kara`nın naaşı sabaha karşı Çorlu Havalimanı`na geldi. Şehit Kara`nın cenaze töreni bugüne alındı.

Daha önce pazar günü tören düzenleneceği bildirilen Saraylı şehidimiz Uzman Onbaşı Nihat Kara`nın cenaze töreni bugüne alındı. Şehit Nihat Kara için saat 15.00`da Büyükyoncalı`da cenaze namazı kılınacak.

ŞEHİTLERİMİZ BUGÜN DEFNEDİLECEK

İdlib`te rejim kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen saldırılar sonucunda şehit olan 33 askerimizden 3`ü Tekirdağlı  Uzman Onbaşı Birhan Er, Uzman Onbaşı Recep Bekir ve Piyade Onbaşı Uzman Nihat Kara bugün düzenlenecek törenlerle defnedilecek. Şehitlerimizden Birhan Er ve Recep Bekir`in naaşları dün gece 20.30`da Çorlu Havalimanı`na getirilmişti. Şehit Nihat Kara`nın naaşı ise bu sabah 05.00 sularında getirildi.

BUGÜNE ALINDI

Saraylı Piyade Onbaşı Nihat Kara?nın naaşı, sabaha karşı askeri uçakla Çorlu Havaalanına getirildi. Şehidimizin naaşını ailesinin yanı sıra protokol üyeleri, siyasiler ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Daha sonra şehidimizin cenazesi Saray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

TOPRAĞA VERİLECEK

Şehit piyade Onbaşı Nihat Kara?nın cenazesi bugün (Cumartesi) baba ocağı Büyükyoncalı Mahallesi`nde 15:00`da kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

ŞEHİTLERİMİZİN TÖREN PROGRAMI

Tekirdağlı üç şehidimiz 29 Şubat Cumartesi (Bugün) kılınacak cenaze namazlarının ardından toprağa verilecek. İşte tören programları ve yeri:

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Birhan Er`in cenaze namazı, (Çorlu) Öğlen namazına müteakiben Hacı Mehmet Şirikçi Camii.

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Nihat Kara`nın cenaze namazı (Saray) Büyükyoncalı Aziziye Camii.

Şehit Piyade Uzman Onbaşı Recep Bekir`in cenaze namazı. (Ergene) İkindi namazına müteakiben Cumhuriyet Mahallesi Abdulkadir Geylani Camii



Anahtar Kelimeler:

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ