SARAY BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

SARAY BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Türkiye`de Koronavirüs önlemleri kapsamında normalleşme süreciyle birlikte çalışmalara devam eden Saray Belediyesi yaptığı çalışmaları sosyal medya hesabından safha safha paylaştı.

Türkiye`de Koronavirüs önlemleri kapsamında normalleşme süreciyle birlikte  çalışmalara devam eden Saray Belediyesi yaptığı çalışmaları sosyal medyasından paylaştı.

Saray Belediyesi sosyal medya üzerinden yaptığı çalışmalarla ilğili bilgi paylaştı. Saray Belediyesi`nin paylaşımında,?Kültür Sokak`ta, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı bir ekip zemin düzenlemesinin ardından kilit taşı yol çalışmasına başlayacak. Çalışma süresince sokak üzerinde araç park edilmemesini rica ediyoruz.?dendi.

Yapılan bir diğer çalışma ise günümüzün ne hassas konusu olan ve daha duyarlı olmamız gereken sokak hayvanlarının beslenmesi ve korunması bu konuyla ilgili yapılan paylaşım ise şöyle oldu: ?Muhtelif yerlerde bulunan mama ve su istasyonlarımızın temizliğini yaparak, can dostlarımızın beslenmesi için hazır hale getirdik. Lütfen mama istasyonlarına çöp ve sigara izmariti atmayalım. Dünya yalnız bizim değil.?

Saray Belediyesi ?Normalleşme süreciyle birlikte, çok özlenen bankları da yeniden parklara ve meydanlara indiriyoruz. Lütfen fiziksel mesafe ve hijyen koşullarına özen gösterelim. Sohbetiniz bol, keyfiniz yerinde olsun? diye de başka bir paylaşım yaptı.

Cadde ve sokakların çalışmaları hakkındada bilgilendirmede bulunan Saray Belediyesi`nin yapılan çalışma ile ilgili paylaşımı ise şöyle: ?Beybaba Sokak, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından tamamlandı. Yıllardır çalışma başlatılması için talep gelen Sefer Ünlü Sokak`tayız. Sahadayız, çalışmaları inceliyoruz.?

 



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?