HAFTANIN MANŞETİ

HAFTANIN MANŞETİ Haberleri

BU HAFTA BAŞLAYACAK

BU HAFTA BAŞLAYACAK

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, sanayi sektöründe çalışanlar için Covid 19 Testi yapılacağını duyurdu.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Süleyman Kozuva, Sağlık Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı nezdinde yapılan girişimler sonucunda sanayiciler için Covid 19 testlerinin yapılması taleplerinin bugün sonuçlandığını açıladı. Kozuva, testlerin bu hafta başlayacağını belirtti.

SANAYİCİYE COVİD 19 TESTİ YAPILACAK

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, bugün T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcıları Hasan Büyükdede ve Mehmet Fatih Kacır`ın katılımıyla gerçekleştirilen `sanayi tarama testleri` konulu toplantı sonunda açıklamalarda bulundu. Başkan Kozuva, "Daha önce Birlik Başkanımız sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu`nun başkanlığında gerçekleştirilen TOBB Marmara Bölgesi İstişare Toplantısında Tekirdağ sanayicilerimiz için Covid-19 tarama testi talebimizi dile getirmiştik. Çok şükür, bu talebimiz sonuçlandı. Bugün müjdeli haberi sanayicimizle paylaşmak istiyorum. Taleplerimiz doğrultusunda Tekirdağ sanayicilerimiz için Covid-19 tarama testi çalışmasını başlatıyoruz. Bölgemiz adına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

BU HAFTA BAŞLAYACAK

Başkan Süleyman Kozuva, sanayi sektöründeki tüm çalışanlara Covid 19 testinin yapılacağını belirtirken, bu hafta hemen başlayacağını da sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

ÇERKEZKÖY MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK KAMU ZARARI…

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI