REİS KİMİ ADAY YAPTIYSA....

REİS KİMİ ADAY YAPTIYSA....

Kapaklı`da AK Parti Adayı gösterilen Mustafa Çetin`e destek veren eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Salih Bezgin, "Kimse bizim Ak Partililiğimizi tartışmasın"dedi.

AK Parti`nin Kapaklı eski ilçe başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Salih Bezgin`den `anlamlı` bir açıklama...

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Salih Bezgin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan`ı işaret ederek, "Reis kimi aday yaptıysa bizim de adayımız o dur." ifadelerini kullandı.

Bezgin, açıklamasında şunlara yer verdi: "Biz reisimizin her daim yanındayız. Öncelikle biz de aday adayı olduk ancak aday aday olup sonra aday olan Mustafa Çetin`e adaylık nasip olmuştur. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Reis kimi aday gösterdi ise bizim de adayımız o dur. Kimse bizim ak partililiğimizi tartışmasın. Herkes haddini bilsin. Durmak yok yola devam."

ADAY ADAYI OLMUŞTU

Salih Bezgin, geçtiğimiz aralık ayında AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. Dün, düzenlenen bir toplantıyla AK Parti Kapaklı Belediye Başkan Adayı olarak Mustafa Çetin`i partilerine tanıttı.



Anahtar Kelimeler: