Gündem

Gündem Haberleri

SALONDAN RENKLİ KARELER...

SALONDAN RENKLİ KARELER...

Çerkezköy`de düzenlenen Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı tanıtım programı ve Süleyman Kozuva Seçim Bürosu`nun açılışından objektiflere ilginç kareler yansıdı...

Bugün öğleden sonra 14.00`da ÇTSO Konferans Salonu`nda yapılan Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Tanıtım Programı`ndan renkli kareler objektiflerimize yansıdı. Süleyman Kozuva`nın adaylık tanıtımında AK Parti ve MHP`lilerin yanı sıra Çerkezköy`deki sivil toplum örgütlerinin başkanları da programa katıldı.

ÜLKÜCÜ VE AK GENÇLER AYNI SLOGANLARI ATTI

AK Parti ve MHP`nin ortak adayı Süleyman Kozuva`nın Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığı tanıtımı renkli görüntülere sahne oldu. AK Parti ve MHP arasındaki yakınlaşmanın yelpazesi oldukça geniş tutulurken, Ülkü Ocakları ve AK Gençlik zaman zaman aynı sloganlarla salondaki coşkuyu artırdı. AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, "İşte teşkilat işte başkan", "Dik dur eğilme, Çerkezköy seninle", "Çerkezköy seninle gurur duyuyor" , "Recep Tayyip Erdoğan" gibi sloganlar atarken, AK Parti ile anılan "Beraber yürüdük biz bu yollarda..." dizeleri de yer yer sloganlaştı. Ülkücüler de "Hareketin lideri Devlet Bahçeli", "Ne mutlu Türküm diyene" gibi solganlar attı. Ülkücü ve AK Gençler, "Ne mutlu Türküm diyene" ve Cumhur İttifakı`nın sloganlarını birlikte attı.

KAPAKLI`DAN DA KATILIM OLDU

Program, uzun süredir siyaset sahnesinde olmayan isimler ile mevcut ilçe teşkilatlarını da bir araya getirdi. Özellikle Ak Parti`de Çerkezköy Belediyesi önceki belediye başkanı Ali Ertem, 26. Dönem Milletvekili Ayşe Doğan ve birçok eski belediye meclis üyeleri ile yine önceki dönem ilçe başkanları programa katılarak, 31 Mart öncesi partilerine destek verdi. TBMM Başkan Vekili Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop`un büyük ilgi gördüğü programda milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül de partililerden yoğun ilgi gördü. Programa Cumhur İttifakı`nın Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin ve Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Üçel de katıldı. Programda Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy`ün tanınmış işadamlarından ve eski AK Parti ilçe başkanlarından Mesut İşlek, Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hayrettin Çetinkaya ve birçok STK temsilcisi de katıldı. Yine programın diğer renkli isimleri ise Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, hayırsever işadamı Serkan Karagöz oldu.

KOZUVA VE ÖĞE KUCAKLAŞMASI

Programda yaklaşık iki ay boyunca aday adaylığı sürecinde Çerkezköy Belediye Başkan Adaylığı için en güçlü iki isimden biri olan AK Parti`nin istifa eden İlçe Başkanı Abdullah Öğe de ön saflarda yer aldı. Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva ile Öğe`nin selamlaşması objektiflerimize samimi bir kucaklaşma ile yansıdı.

BAHAR AYAKTA İZLEDİ

Programa AK Parti`nin eski ilçe başkanları da tam kadro yansıdı. Eski ilçe başkanlarından Sait Yazı, Alaattin Demirbağ ve Ercan Tanışık  yan yana programı takip ederken, bir başka eski ilçe Başkanı Reşat Bahar programı ayakta takip etti. Ayakta takip eden bir başka isim ise AK Parti`nin uzun yıllar kadın kolları başkanlığını yapan Nuran Yeşil ve ÇTSO Başkan Vekilliği görevinden istifa ederek Süleyman Kozuva ile birlikte seçim çalışmalarına katılan Mehmet Danyeli oldu. Programa kalabalık bir şekilde katılan MHP`liler ve Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Değirmenci de tanıtım toplantısını ön saflarda takip etti.                           

Programın sonunda Süleyman Kozuva`nın Atatürk Caddesi üzerindeki seçim bürosu açılışına Cumhur İttifakı taraftarları hep birlikte davuz zurna eşliğinde yürüyerek geçti.

Programda bir başka özel durum ise engelli (İşitme) vatandaşlar için özel olarak konuşulanlar, işitme diline göre tercüme edilerek aktarıldı.



Anahtar Kelimeler:

İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?