BÜYÜKŞEHİR KOVİD-19`LA MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR KOVİD-19`LA  MÜCADELESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hijyenik ve sağlıklı koşullarda sosyal hayatını sürdürebilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Mart ayından bu yana tüm dünya gibi Türkiye`yi de etkisi altına alan KOVİD-19 salgınına karşı etkin bir mücadele yürüten Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların hijyenik ve sağlıklı koşullarda sosyal hayatını sürdürebilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ZABITA EKİPLERİ HİJYEN KURALLARINA UYULUP UYULMADIĞINI DENETLEDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı koşullarda yolculuk etmesi için hijyen denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Süleymanpaşa ilçesinde araçlarda denetim gerçekleştirildi. Zabıta ekipleri toplu taşıma araçları ve ticari taksilerde sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını denetledi.

TEDBİRLER SAYESİNDE KURTULABİLİRİZ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak KOVİD-19 konusunda etkin bir mücadele yürüttüklerini belirterek, "KOVİD-19 tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkiledi. Biz, Türkiye`de ilk vakanın görüldüğü günden bu yana vatandaşlarımızın sağlığı için bir dizi önlemi hayata geçirdik. Kamuya açık durak, üst geçit, park ve bahçe, kuaför, berber salonları gibi vatandaşların yoğun kullandığı alanların dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdik, gerçekleştiriyoruz.  Bu anlamda toplu taşıma araçlarımızda da denetimlerimizi sürdürüyoruz. Unutmayalım ki KOVİD-19`dan aldığımız önlemler ve uyguladığımız tedbirler sayesinde kurtulabiliriz" dedi.

 

 

 

 



YAŞADIĞIMIZ BİR VATANIMIZ VARSA BUNU GAZİ VE ŞEHİTLERİMİZE BORÇLUYUZ

TEKİRDAĞ’DA KIBRIS GAZİSİ GAZİLER GÜNÜ’NDE VEFAT ETTİ

TEKİRDAĞ’DA ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYON: 143 KİŞİ YAKALANDI

BÜYÜKŞEHİRLE HAREKETE GEÇ

KAYMAKAM GÜNLÜ YILLIK İZNE AYRILDI