Gündem

Gündem Haberleri

HER AN ENGELLİ ADAYIYIZ

HER AN ENGELLİ ADAYIYIZ

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi`ni ziyaret eden DSP Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, herkesin her an engelli adayı olduğunu söyledi.

Demokratik Sol Parti (DSP) Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez, seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi`ne ziyarette bulundu.

TSD ŞUBESİ`Nİ ZİYARET ETTİ

Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi`ni ziyaret eden Metin Dönmez, dernek üyeleriyle biraraya geldi.  Dernek üyelerinin belediyeden beklenti ve taleplerini dinleyen DSP Adayı Metin Dönmez, halkın yararlanması için yapılacak belediye hizmetlerde engellileri toplumun en önemli bireyleri olarak görüp buna göre hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Belediye`ye geldikleri vakitte engelli vatandaşların talep ve istekleri doğrultusunda çalışmalar yapacaklarını söyledi. Dönmez, "Kalbinizdeki sıcaklık yüzünüze o kadar yansımış ki bu kış günlerinde içimiz ısındı."diye ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Toplumun her kesiminin engellilerle bütünleşmesi gerektiğinin altını çizen Dönmez, "Unutmayalım, her an hepimiz engelli olabiliriz. Her birey engelli adayıdır."dedi.

Dernek üyeleriyle birlikte DSP Belediye Başkan Adayı Metin Dönmez`i ağırlayan Türkiye Sakatlar Derneği  Şube Sekreteri Şengül Civan da ziyaret nedeniyle teşekkür etti.  



Anahtar Kelimeler:

PAŞA DÖNER ÇERKEZKÖY’DE…

TEKNEYE EŞLİK EDEN YUNUS KAMERADA

ÇORLU’DA YAZ DÖNEMİ DESTELEME KURSLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ’DA TANKER TRAKTÖRE ÇARPTI FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

MİLLİ GURUR TÜRKSAT 6A’NIN UZAY YOLCULUĞU YARIN BAŞLIYOR