SABAH EZANI VAKTİNDE İŞYERLERİNE SİFTAH BIRAKTILAR

SABAH EZANI VAKTİNDE İŞYERLERİNE  SİFTAH BIRAKTILAR

Saadet Partisi Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanlığınca yürütülen "Siftah bizden bereket Allah?tan? isimli çalışma kapsamında Çerkezköy Saadet Partisi İlçe Gençlik Kolları üyesi gençler sabah ezanı vaktinde işyerilerine zarf içinde 1 TL siftah bıraktıla

Saadet Partisi Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanlığı`nca yürütülen ?Siftah bizden bereket Allah?tan? isimli çalışma kapsamında Çerkezköy Saadet Partisi İlçe Gençlik kolları üyesi gençler sabah ezanı vaktinde işyerlerine  zarf içinde 1 TL siftah bıraktılar.

İl Gençlik Kolları İlçe Başkan Yardımcısı Abdussamet Ayhan, pandemi sebebi ile yaşanan bu zor süreçte esnafın sıkıntılı günler geçirdiğini ve yerel esnafa destek olmak gerektiğini belirterek,  "İyi ve kötü günlerimizde bizim yanımızda esnafımız var bugünlerde de biz esnafımızı desteklemeliyiz? dedi.

İl Gençlik Kolları İlçe Başkan Yardımcısı Ayhan, ?Bizim özellikle maddi sıkıntılarımızda desteğini gördüğümüz esnaflarımız pandemi sebebi ile sıkıntılı günler geçirmektedir" derken , yerel esnafa verilecek destek ile ilçede uzun vadede bütçeden alacağı pay noktasında olumlu etki yapacağını belirtti. Aslında esnafa verilecek desteğin yine vatandaşa hizmet olarak döneceğini belirten Ayhan, "Millet olarak el ve gönül birliği içinde aşamayacağımız hiçbir zorluk yoktur."dedi. Ayhan, Prof. Dr. Necmeddin Erbakan?ın `biz tarihin en şerefli milletiyiz` sözünü hatırlatarak, "Bugüne dek nice büyük zorlukları birlik ve beraberlik içinde aşmış olan aziz milletimiz bu günleri de muhakkak aşacaktır. Bu bağlamda esnaflarımıza hayırlı işler, helal ve bol kazançlar diliyorum. Yerel basınımızın kıymetli mensuplarına çalışmalarımızı yakından takip ettikleri hem de esnafımızın sıkıntılarını gündemde tuttukları için ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

 



KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK