Gündem

Gündem Haberleri

`KOZUVA ZAMANI` BAŞLADI!

`KOZUVA ZAMANI` BAŞLADI!

`Şimdi Kozuva Zamanı` sloganı ile sahaya inen Ak Parti`nin Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva bugün düzenlenen görkemli bir törenle resmen 31 Mart`ta yapılacak seçimin startını verdi!

AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva, bugün düzenlenen görkemli bir programla resmen seçim çalışmalarına start verdi. Kozuva, "Bana oy veren vermeyen, destek olan olmayan herkesin başkanı olmak için yola çıktım."dedi.

CUMHUR İTTİFAKI ADAY TANITIMI YAPILDI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Konferans Salonu`nda gerçekleştirilen `Cumhur İttifakı` Çerkezköy Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısı, renkli görüntülerle başladı. AK Parti ve MHP teşkilatlarının tam kadro katıldığı programa ilgi yoğun oldu. Program AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ve ardından MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz`in konuşmalarıyla başladı.

SIKMADIK EL, ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ!

Kök, "31 Mart yerel seçimlerinde Çerkezköy`ü Cumhuriyet Halk Partili beceriksiz kadrolardan kurtarmak ve Çerkezköy halkını hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmaksızın var gücümüzle çalışacağımıza teşkilatım adına söz veriyorum."dedi. Kök, konuşmasında MHP İlçe Teşkilatları`na da teşekkür etti.

Kök`ün ardından kürsüye MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz geldi. Aydeniz, Cumhur İttifakı`nın önemine vurgu yaptığı konuşmasında, Türkiye`nin bekası için Cumhur İttifakı`nın seçimden zaferle çıkması gerektiğini söyledi. Aydeniz, "Cumhur İttifakı iki partinin ortaklığı değildir. Cumhur İttifakı, bin yıldır vatanımız olan memleketimize göz diken iç ve dış düşmanlara karşı kurulmuş bir milli birlik ittifakıdır. CHP`liler diyorlar ki `neymiş bu beka sorunu?` Beka sorunu gençliğimizi yanlış yollara sevk edenler, ülkemizde yayılan deizm, ateizm gibi söylemlerin karşısında durmak için Cumhur İttifakı var. Sadece seçim kazanmak için değil."ifadelerine yer verdi. MHP İlçe Başkanı Aydeniz, seçimde Cumhur İttifakı adayı Süleyman Kozuva`nın belediye başkanı olması ve güçlü bir belediye meclisi için tüm teşkilatlarıyla partisinin çalışacağını sözlerine ekledi.

BENİM VE AİLEM İÇİN ONURDUR!

Daha sonra kürsüye Cumhur İttifakı adayı Süleyman Kozuva, geldi. Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık bu yağmurda..." sloganlarıyla kürsüye gelirken Kozuva, "Cumhur İttifakı`nın adayı olarak çıkmak şahsım ve ailem adına bir onur. Bizlere bu onuru layık gören sayın Başkanım sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`a, teşkilatlarımıza, milletvekillerimize, TBMM Başkan Vekili sayın Mustafa Şentop hocama, MHP teşkilatlarına ve tüm emeği geçenlere şükranlarımı arz ederim."ifadelerini kullandı.

HERKESİN BAŞKANI OLMAK İÇİN...

Bugüne kadar ÇTSO Başkanı olarak Çerkezköy`e hizmet verdiğini bundan sonra başka bir sorumlulukla yola çıktığını dile getiren Kozuva, şöyle devam etti: Allah bizi özelliklede tüm Çerkezköy`de yaşayan kardeşlerimize mahcup etmesin. Süleyman Kozuva olarak bize oy veren veye vermeyen destek olan ya da olmayan herkesin belediye başkanı olmak üzere yola çıkıyoruz.  Çerkezköyümüz`e hizmet etmek için şu ya da bu kesimin kökeni ya da geçmişini ayırmaksızın birlikte hizmet etmek için gayret göstereceğiz."

BİRLİKTE GELECEĞE KOŞACAĞIZ!

Konuşmasında, modern kentleşme üzerinde duran Kozuva, "Sayın Cumhurbaşkanımızın duruşları, liderliği hepimiz için bir nimettir. MHP lideri Devlet Bahçeli`nin Cumhur İttifakı`na verdiği destek bizim için çok kıymetlidir. Bize düşen Çerkezköyümüz`de modern kentleşmeyi gerçekleştirmek. Bunun için de birlikte çalışacağız, birlikte üreteceğiz, birlikte geleceğe koşacağız."dedi.

ŞİKAYET DEĞİL, ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN...

Çerkezköy`ün beklenen hizmetleri alamadığını söyleyen Kozuva, "Bizim bir umudumuz var, bizim bir hayalimiz var. Biliyorsunuz ki Çerkezköy son dönemlerde hizmet almak bir kenara ciddi sorunlarla karşılaştı. Biz şikayet etmek için değil, çözüm üretmek için yola çıktık. Hedefimiz, Çerkezköy`de yaşayan insanların geleceğe güvenle baktığı bir şehir imar etmek. Allah bu makamı bize nasip ederse ne yaparsak, birlikte yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye dünyada ve bölgesinde liderliğe koşarken, Çerkezköy`de bu heyecanın içinde olacak."diye konuştu.

SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI YAPILDI

Daha sonra Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Süleyman Kozuva ve toplantıya katılan AK Partililer ile MHP teşkilatları ve davetliler Atatürk Caddesi üzerindeki seçim bürosunun açılış törenine katıldı.

Programa, TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop, AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül, AK Parti İl Başkanı Mülahim Kuru, AK Parti 26. Dönem Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Türk-İş Tekirdağ Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve çok sayıda AK Parti ve MHP`liler ile davetli katıldı.



Anahtar Kelimeler:

VARTOLULAR ÇERKEZKÖY DERNEK KURDU

PLATONİK AŞIĞIN ÖLDÜRDÜĞÜ FATMA TOPRAĞA VERİLDİ

BİR HAFTADA 5 BİN 958 TON SICAK ASFALT ATILDI

MERİÇ-ERGENE HAVZASI HAVZA SU KURULU TOPLANTISI YAPILDI

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK CİNAYETİNDE ÖLÜ SAYISI 2’YE YÜKSELDİ