Tarih: 07.10.2020 23:55

BAŞKAN RASİM YÜKSEL`İN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Facebook Twitter Linked-in

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Yüksel`e geçmiş olsun dilekleri yağdı.

Tüm dünyayı aylardır etkisi altına alan Covid-19 virüsü Türkiye`de de etkisini sürdürüyor. Covid-19 testi pozitif çıkan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, sosyal medya hesabından açıklamada bulunurken, ?Bugün yaptırmış olduğum Covid-19 testim pozitif çıktı. Durumum iyi herhangi bir olumsuzluk yok. Moralim yüksek, hastanede tedavim devam ediyor. Lütfen maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyun. En kısa sürede görüşmek dileğiyle, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum.? dedi.

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİ YAĞDI
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel`in açıklamasının ardından geçmiş olsun dilekleri de ardı ardına geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ?Kovid-19 testi pozitif çıkan Ergene İlçemizin çok değerli Belediye Başkanı Rasim Yüksel?e acil şifalar diliyor, değerli kardeşim Rasim Yüksel?in bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum.? dedi.

Başkan Yüksel`e onlarca siyasetçi, STK temsilcisi ve vatandaşlardan sosyal medya üzerinden geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

ERGENE BELEDİYESİ OLARAK TEŞEKKÜRLERİMİZİ İLETİYORUZ

Ergene Belediyesinden yapılan açıklamada ise, ?Belediye Başkanımızın bugün yaptırmış olduğu Covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi altında olan Başkanımızın durumu gayet iyidir. Kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten herkese Ergene Belediyesi olarak teşekkürlerimizi iletiyoruz.? İfadelerine yer verildi.

5 GÜN ÖNCE ÇERKEZKÖY`DE AÇILIŞA KATILMIŞTI

Öte yandan belediye başkanı olarak her gün görevinin başında olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 5 gün önce Çerkezköy`de bir işyeri açılışına da katılmıştı. Açılışa katılanlardan bazı kişilerin test yaptıracağı öğrenildi.

 

Trakya Flaş Haber Ailesi olarak Başkan Rasim Yüksel`e geçmiş olsun dileklerini iletir, bir an önce sağlığına kavuşarak görevine dönmesini temenni ederiz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —