Politika

Politika Haberleri

BBP`DEN RAMAZAN PAKETİ

BBP`DEN RAMAZAN PAKETİ

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Ramazan`a girerken ihtiyaç sahiplerine yönelik erzak kolisi dağıtmaya başladı.

BBP (Büyük Birlik Partisi) Kapaklı İlçe Başkanlığı Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine erzak kolisi dağıtacak. İlçe Başkanı Fatih Diler, "Bize maddi manevi destekde bulunan halende destekleriniz esirgemeyen tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza dava arkadaşlarımıza üyelerimize yönetimimize teşekkür ederim."dedi.

BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, cuma günü başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde her yıl olduğu gibi ihtiyaç sahiplerine yönelik erzak dağıtımına başladıklarını söyledi. İlçe Başkanı Fatih Diler, yazılı olarak yaptığı açıklamada, Covid 19 salgınına karşı da ilçe başkanlığı olarak halka hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi. Diler, "Değerli vatandaşlar Covid 19 salgını ve Ramazan-ı Şerif gelmesi dolayısıyla devletimizin, milletimizin her daim yanındayız.  Gönüllü halka hizmet yolunda hizmetlerimiz her zaman devam ediyoruz."dedi.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Ramazan nedeniyle erzak kolisi dağıtımına başladıklarını belirten Diler, şunları dedi: "Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan`da ihtiyaç sahibi ailelere gücümüz yettiği kadar erzak yardımları yapmaya devam ediyoruz.  Ramazan-ı şerifimiz tüm İslam alemine,  tüm insanlığa hayırlı huzurlu olmasını temenni ediyorum.  Covid 19 virüs salgını ve tüm savaşların bela ve musibetlerin son bulması. Barış, huzur için yaşamımıza, hayatımıza en kısa sürede devam etmemizi, Allahtan niyaz ederim. Her zaman bize maddi manevi destekte bulunan, halende destekleriniz esirgemeyen tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımız,  dava arkadaşlarımıza, üyelerimize, yönetimimize teşekkür ederim."

EVDE KALMAK KARANTİNADA KALMAKTAN İYİDİR!

Başkan Diler, açkılamasının sonunda evde kal çağrısını yenileyerek, " Evde kalmak karantinada kalmaktan iyidir. Evde kalın sağlıklı kalın. Covid  19 salgınında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet dilerim. Tedavisi devam eden tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim."dedi.

Başkan Diler, Kapaklı`da gerçek ihtiyaç sahiplerinin kendilerine ulaşarak Ramazan yardımlarından yararlanabileceğini belirterek, bunun için BBP İlçe Başkanı olarak 0545 397 50 46 numaralı telefondan bizzat kendisine ulaşılabileceğini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler:

MİLLETVEKİLİ AVŞAR'DAN ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI URALOĞLU''NA SORU ÖNERGESİ

MİLLETVEKİLİ AVŞAR DEPREM BÖLGESİNİ SORDU

AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE TEŞKİLATI DELEGE SEÇİMİ YAPTI

ÇERKEZKÖY’DE AK PARTİ DELEGE SEÇİMİ YAPACAK

CHP'Lİ ÜN: BÜYÜKBAŞ HAYVAN SAYISI İTHALATA RAĞMEN DÜŞÜYOR