KARA KUTU ARTIK RADYO ŞEKER`DE!

KARA KUTU ARTIK RADYO ŞEKER`DE!

Trakya Flaş Haber Gazetesi Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez`in köşe yazılarına ismini verdiği Kara Kutu, haber program olarak Ünal Fırat modaretörlüğünde artık 105,7 frekansındaki Radyo Şeker`de....

Trakya Flaş Haber`in kardeş kuruluşu Radyo Şeker`de yep yeni bir program başlıyor. Haber röportaj formatında yayınlanacak program ismi Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez`in köşe yazılarını yayınladığı Kara Kutu köşesinden alıyor. 105.7 frekansındaki Radyo Şeker`de başlayacak programın ilki bugün (cuma) saat 10.00`da yayınlandı. Tekrarı öğleden sonra saat 15.30`da.

ÜNAL FIRAT MODERATÖRLÜĞÜ`NDE...

Trakya Flaş Haber Yayın Yönetmeni Abdulhamit Albez ve Radyo Şeker Yayın Yönetmeni Ünal Fırat, yeni bir programla 105.7 frekansında yayın yapan Radyo Şeker`de dinleyiciyle buluşuyor. Haber röportaj formatındaki programın ismi Kara Kutu olacak. Kara Kutu, gündemdeki olayların berraklaşması, bilinmeyen yönlerinin ortaya çıkması için usta gazeteci Abdulhamit Albez`in soruları ve yılların radyo programcısı Ünal Fırat`ın moderatörlüğünde gerçekleşecek. Haftada bir gün canlı yayınlanacak program salı günleri öğleden sonra 14.00`de başlayacak. Sosyal, ekonomi, sağlık, kültür-eğitim, politika ve tüm güncel konuların ele alınacağı programda her hafta bir konuk olacak. Albez sorularıyla konuklarına halkın merak ettiği konuları soracak.

TEKRARI 15.30`DA

İlk Kara Kutu`yu bugün saat 10.00`da gerçekleştiren Abdulhamit Albez ve Ünal Fırat, programın formatı ile ilgili dinleyicilere bilgiler verdi. Önümüzdeki haftadan itibaren konuklarıyla dinleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan Kara Kutu`da tüm Türkiye`de olduğu gibi bölgenin de ilk gündem maddesi olan 31 Mart Yerel seçimleri olacak. Belediye Başkan Adayları, Muhtar Adayları ve Belediye Meclis Üyeleri`ni ağırlamaya hazırlanan Kara Kutu, bu süreçte gündeme gelen diğer olayları da uzmanlarıyla tartışacak.  Kara Kutu 107. frekansında Radyo Şeker`de bugün saat 15.30`da tekrar yayınlanacak.



Anahtar Kelimeler: