Tarih: 06.05.2019 15:19

PİKNİK ALANININ MASALARINI YAKIP BARBEKÜLERİNİ YIKTILAR

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ`ın Çorlu ilçesinde TEMA piknik alanında bulunan beton masa ve barbeküler kimliği belirsiz kişiler tarafından kırıldı. Tahta masalar ise yakıldı.
 

VİCDANSIZLAR KIRIP DÖKTÜLER
Çorlu`nun Zafer Mahallesi `nde 160 dönüm üzerinde bulunan TEMA ormanı piknik alanına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların kullanması için beton masa ve barbeküler yapıldı. Ancak masa ve barbeküler kimliği belirsiz kişiler tarafından kırılarak zarar verilirken, tahta masalar ise yakıldı.
Zafer Mahallesi Muhtarı Ahmet Arcan, piknik alanına bekçi konulmadığı için gece silah atıldığı ve alkol alındığını iddia etti. Arcan, Burası 160 dönümden oluşan yeşil alanımız. Burası çok güzel bir yer ve buranın ilçemize ve mahallemize kazandırılması lazım. Belediyemiz burada zaman zaman çalışma yapıyor mu yapıyor. Geçen yıl masa ve barbekülerimiz aydınlatmalarımız yapıldı. Ancak buraya sahip çıkamadılar, çıkılmadı. Kendilerinden buraya bekçi istedim veremeyeceklerini söylediler.Fakat burası sahipsiz kalınca malum kendini bilmez kişiler burada alkol, uyuşturucu alıyorlar. Uygunsuz şeyler oluyor. Mahalle sakinleri bundan rahatsız. Herkes istediği gibi ben geleyim burada spor yapayım yürüyüş veya pikniğimi yapayım deme şansı yok.Çünkü burada alkol alındığı için insanlar tedirgin oluyorlar. Sadece şimdi buraya akşamcılar gelip istediklerini yapabiliyorlar. Sarhoş olduktan sonra da barbekülerimiz yıkılmış masalarımız yakılmış. Belediye başkanımızla görüştüm burayla ilgili çalışmalarının olduğunu ifade etti. Buraya maalesef köklü bir çözüm getirilmedi. Eşlerimizin çocuklarımızın buraya gelemiyor dedi.
BEKÇİ İSTİYORUZ
Mahalle sakinlerinden Yunus Ulu ise, özellikle gece piknik alınana gelip gürültü ve silah atıldığını belirterek, Ben burada oturuyorum. Burasını piknik yeri diye yaptılar ama burada farklı şeyler olduğu için kötü oldu.Ne yaparız akşamları çok gürültü oluyor. Bütün gece silah atıyorlar. Biz büyüklerimizden yardım istiyoruz.Burada piknik, spor yapacağız çocuklarımız spor yapacaklar. Buraya bekçi koymaları gerekirdiye konuştu.
Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —