PTT PERSONELİ`NE JEST

PTT PERSONELİ`NE JEST

PTT Genel Müdürlüğü tarafından korona virüs nedeniyle gişe ve dağıtım işlerinde gösterdikleri performans için PTT personeline yapılacağı duyurulan 2 bin TL ek ödemenin bayram öncesi gerçekleşmesi bekleniyor.

PTT personeline korona virüs günlerinde gösterdikleri fedakarca performans nedeniyle 2 bin TL destek ödemesi yapılacağı duyurulmuştu. Ödemelerin ise bayram öncesi yapılması bekleniyor.

PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten, geçtiğimiz günlerde personele korona virüs döneminde fedakarca yapılan çalışmalar nedeniyle, 2 bin TL ek bir destek ödemesi yapılacağını duyurmuştu.

ÖDEMELERİN KİMLERE YAPILACAĞI BELİRLENDİ

PTT`nin personeline yapacağı ikramiye şeklindeki destek ödemesi tüm personeli kapsamıyor. Özellikle salgın döneminde raporlu olup, işe gelmeyen hiçbir çalışması olmayan personel bu ek destekten yararlanamayacak. Korona virüs döneminde özellikle gişe ve kargo işlerinde yoğun bir mesai gösteren dağıtım çalışanlarına net 2 bin TL nakit destek ödemesi yapılacak. Bu arada, PTT`nin personeline yapacağı desteğin bayram öncesinde ödenmesi bekleniyor.

 

 

 



Anahtar Kelimeler: