Tarih: 27.02.2020 21:20

ALBAYRAK ÇERKEZKÖY PROJELERİNİ DEĞERLENDİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Çerkezköy`de Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`ın da katılımıyla `Proje Değerlendirme` toplantısı yapıldı. Yeraltı Otopark ve Meydan Düzenleme projeleri ile Atatürk ve Öztrak Caddeleri İçme Suyu Hattı ve Yağmursuyu Hattı yatırımları ile ilgili toplantı Çerkezköy Belediye Meclis Toplantı Salonu`nda gerçekleştirildi.

Çerkezköy`de  gerçekleştirilecek projeler için düzenlenen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil ve Etüt ve Projeler Daire Başkanı Ramazan Alpaslan Kurtoğlu katıldı.

AKAY 2021`İN İLK YARISINDA PROJELERİN BAŞLAMASINI İSTEDİ

Çerkezköy Belediyesi`nden yapılan açıklamada, toplantıda ele alınan projeler hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, ?TESKİ, Fen İşleri Daire Başkanlığı ve Etüt ve Projeler Daire Başkanlıkları en kısa sürede bir çalışma takvimi oluşturmalı. 2021 Şubat?Mart aylarında altyapı çalışmalarına başlanılması gerekiyor? diye konuştu. Açıklamada, Akay`ın ayrıca,  Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı?nın da Yer Altı Otopark ve Meydan Düzenleme Projeleri için tüm hazırlıklarını tamamlayıp, çalışmalara en geç 2021 yılının ilk yarısında start verilmesi talebinde bulunduğu belirtildi.

MART AYINDA YENİDEN TOPLANACAKLAR

Toplantı sonunda konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak`ın ise Belediye`den yapılan açıklamada, ?Yer Altı Otopark, Meydan Düzenleme Projeleri ile Atatürk ve Öztrak Caddeleri İçme Suyu Hattı ve Yağmursuyu Hattı yatırımları ile ilgili çalışmalar bir takvime göre yapılmalıdır? dediği kaydedildi. Projeler ile ilgili tüm hazırlık çalışmalarının en kısa sürede tamamlanması için Daire Başkanlarına ve TESKİ Genel Müdürüne talimat verdiği belirtilen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, çalışmaların bizzat takipçisi olacağını söylediği kaydedildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak`ın Mart Ayı sonunda tekrar toplanmak üzere Değerlendirme Toplantısı?nı sona erdirdiği açıklandı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —