ÇERKEZKÖY`DE POLİS DERNEĞİ KAPATILDI

ÇERKEZKÖY`DE POLİS DERNEĞİ KAPATILDI

Çerkezköy Emniyet Hizmetleri Güçlendirme ve Destekleme Derneği kapanışını verdi. Dernek Başkanı Süleyman Ece, İl Emniyet Müdürlüğü`nün Polis Vakfı`nı kurmasının ardından talebi üzerine derneği kapattıklarını belirtti.

Çerkezköy Emniyet Hizmetleri Güçlendirme ve Destekleme Derneği`nin dün akşam saatlerinde Polisevi`nde düzenlenen toplantıyla kapatıldığı bildirildi. Dernek Başkanı Süleyman Ece, İl Emniyet Müdürlüğü`nün talebi üzerine derneği kapattıklarını açıkladı.

KAPATILDIĞINI YAPTIRDIKLARI POLİSEVİ`NDE AÇIKLADILAR

Çerkezköy Emniyet Hizmetleri Güçlendirme ve Destekleme Derneği kapandı. 2008`de başlayıp 2010 yılının başında resmen hizmete giren Polisevi`ni yaptıran Çerkezköy Emniyet Hizmetleri Güçlendirme ve Destekleme Derneği`nin kapatıldığını Dernek Başkanı Süleyman Ece, dernek yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya`nın da katıldığı toplantıyla duyurdu.

2006 YILINDA KURULDU

Derneğin kapatıldığına ilişkin basın açıklaması yapan Dernek Başkanı Süleyman Ece, derneğin faaliyetlerine destek veren sanayiciye, esnafa ve Çerkezköy halkı ile basın mensuplarına ve dernek kurucuları ile bugüne kadar yönetimlerinde görev yapanlar ve de genel kurul üyelerine teşekkür etti. Başkan Süleyman Ece, derneğin 2006 yılında kurulduğunu belirterek, "2007 yılında göreve geldik. Yönetimimiz iş ve kariyer sahibi iş insanlarından oluştuğu için büyük bir heyecanla göreve geldik ve başarının yüzde 60`ı bu iş ve kariyer sahibi yönetimin gönüllü olarak çalışmasıyla ortaya çıktı."dedi.

POLİSEVİ`Nİ BİR YIL GİBİ KISA SÜREDE YAPTIRDIK

Toplantının yapıldığı polisevini Çerkezköy`e kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Ece, " O dönem ekonomik kriz olmasına rağmen bir yıl gibi kısa sürede polisevini yapıp tamamladık. 2008`in sonunda başladık, 2009`un sonuna tamamladık. Ancak resmi açılışı 2010`un başında gerçekleşti. Buraya çok büyük emeği olan başta arsayı tahsis eden eski Belediye Başkanı Ali Ertem`e dönemin kaymakamı ve Emniyet Müdürü Cemal Dalman`a teşekkür ediyorum.  Bu bina Çerkezköy sanayicisi, esnafı ve halkıyla adeta imece usulüyle yapılmıştır. Devletin de yüzde 20 katkısı vardır. İçişleri Bakanlığı ve Polis Vakfı yüzde 20 oranında destekte bulundu ve 2,5 milyon TL`ye yapıp tamamladık. Döneminin modern bir binasını, hala da öyledir. 10 yıl geçmesine rağmen modern ve sosyal bir binadır. Böyle bir polisevi hala bir çok il de yok."dedi.

7 ADET POLİS ARACI ALINDI

Çerkezköy Emniyet Hizmetleri Güçlendirme ve Destekleme Derneği`nin bu süreçte yine yaptığı bir kampanya ile ilçe emniyet müdürlüğünün hizmetine 7 adet polis aracı  sunduğunu hatırlatan Süleyman Ece, "Yönetim kurulu ve dernek üyeleri olarak polisin misyonu adalete hizmet vatandaşa emniyet olunca bizimde gönüllü olarak desteğimiz oldu."dedi.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ`NÜN TALEBİ ÜZERİNE KAPITILDI

Dernek Başkanı Süleyman Ece, derneğe hizmet veren herkese konuşmasının sonunda da teşekkür ederken, kapatılma gerekçesini de açıkladı. Ece, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü`nden Nisan 2019`da yazılan bir resmi yazı ile Türk Polis Teşkilatı`nı Güçlendirme Tekirdağ İl Şubesi`nin kurulduğunu ilçelerdeki derneklerin de bu vakfa devredilerek kapatılması talep edildiğini aktararak, "İl Müdürlüğü`nün talebi doğrultusunda yaptığımız toplantıyla bir an önce vakfa devrederek karara bağladık. Derneğimizin şu anda faaliyetlerine son verilmiştir. Geçmiş dönem müdürlerimize, şu anki emniyet müdürümüz Sertan Bey`e sanayicimize, esnafımıza, Çerkezköy halkına siz güzide basın mensuplarına bugüne kadar büyük katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Derneğimizi kapatmış olsak da biz her zaman polis teşkilatımızın arkasındayız. Yine resmi olmasa da desteklerimizi sürdüreceğimizin bilinmesini istiyoruz."diye açıklamalarını tamamladı.



Anahtar Kelimeler:

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM

İLK BİN İÇİNDE 35 FİRMA ÇERKEZKÖY TSO ÜYESİ