FİNALİN BAŞLAMA VURUŞU GENEL BAŞKAN`DAN

FİNALİN BAŞLAMA VURUŞU GENEL BAŞKAN`DAN

Türk Metal Sendikası üyelerinin BSH Ev Aletleri San. Aş. işyerinde düzenlenen geleneksel futbol turnuvasının final maçı başlama vuruşunu Genel Başkan Pevrul Kavlak tarafından yapıldı.

Türk Metal Sendikası` (TMS) bağlı Çerkezköy Ev Aletleri San. Aş.`de düzenlenen geleneksel futbol turnuvası kupa törenine Sendika Genel Başkanı Pevrul Kavlak da katıldı.

TMS Çerkezköy Şubesi`ne bağlı B.S.H.  Ev Aletleri San. Aş. de düzenlenen geleneksel futbol turnuvası tamamlandı.  Dün akşam Çamaşır Makinesi Fabrikası ile Fırın Fabrikası arasında oynanan final maçıyla sona eren turnuvanın kupa törenine katılan Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak ve BSH İcra Kurulu Üyesi Mr. Konrad ile birlikte başlama vuruşunu da yaptı.

KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Çamaşır Fabrikası`nın 2-1`lik galibiyeti ile sona eren maçı izleyen Genel Başkan Pevrul Kavlak, kısa bir de konuşma yaptı. MSS TİS sürecini anlatan Kavlak, yeni toplu sözleşme öncesi umutlu konuştu. TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ve sendika şube yönetimi ile işyeri temsilcilerinin de katıldığı turnuva kupa töreni, şampiyon takımın kupa ve oyuncuların da madalyalarını almasıyla sona erdi.

 

 



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

KAPAKLI SİTE SPOR U-14 TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA

OPTİMED TURUNCU FIRTINA ŞAMPİYON OLDU

SİZLER BİZİM GURURUMUZSUNUZ

BAŞKAN TAŞYASAN DOWN SENDROMLULAR BASKETBOL MİLLİ TAKIMI’NI AĞIRLADI

SARAY’DA MİLLİ GURUR: DOWN SENDROMLULAR BASKETBOL MİLLİ TAKIMI KAMPA GİRDİ