TÜRK METAL OTELİNİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA AÇTI

TÜRK METAL OTELİNİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA  AÇTI

Türk Metal Sendikası üyelerinin hem tatil hem de eğitimlere katıldığı Ankara`daki Büyük Anadolu Otel`i bizzat Genel Başkan Pevrul Kavlak tarafından yapılan duyuru ile koronavirüs mücadelesinde sağlık çalışanlarına açıldı.

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, dün yaptığı bir paylaşımla Ankara`daki sendika üyelerinin kullandığı Büyük Anadolu Oteli, koronavirüs mücadelesinde sağlık çalışanlarına açtığını duyurdu. İçişleri Bakanlığı yine sosyal medya hesabından bu paylaşımı görerek, teşekkür etti.

BÜYÜK ANADOLU OTELİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA AÇILDI

Dün sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Türk Metal Sendikası Genel Başaknı Pevrul Kavlak,  "Gecesini gündüzüne katarak milletimizin gerek salgından korunması, gerekse tedavisi sürecinde canını hiçe sayarak mücadele eden sağlık çalışanlarımıza, verdikleri bu mücadelede destek olalım istedik.Ankara Söğütözü`ndeki Down Town Büyük Anadolu otelimizi bu mücadele boyunca tamamen sağlık çalışanlarımıza tahsis ediyoruz.Türk Metal Sendikası olarak üyelerimizin olduğu kadar, ülkemiz için verdikleri bu mücadelede, sağlık çalışanlarımızın da yanında olacağız. #EmeğinizeSağlık" ifadelerine yer verdi.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI TEŞEKKÜR ETTİ

Kavlak`ın paylaşımın ardından İçişleri Bakanlığı`da bir paylaşımda bulunarak, bu jeste teşekkürle karşılık verirken, "Ankara`da pandemi ile mücadele eden sağlık çalışanları için Enerji ve anadolu otellerini Ankara Valiliği`nin kullanımına veren Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay`a ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak`a müteşekkiriz." ifadelerine yer verildi.



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN ÇETİN: ÇEF TRAKYA’NIN EKONOMİK GÜCÜ VE POTANSİYELİNİ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR

GENÇLERE 94 ÜLKEYLE TİCARET FIRSATI

SANAL ENFLASYON RAKAMLARI İLE ALIM GÜCÜ DÜŞÜYOR, HALK DAHA DA YOKSULLAŞIYOR

MİNT CAFE VE RESTAURANT ÇERKEZKÖY’DE HİZMETE GİRDİ

MODEL FABRİKA KURULUMU HAKKINDA JAPONYA MERKEZLİ SMC TÜRKİYE İLE GÖRÜŞÜLDÜ