Gündem

Gündem Haberleri

BUNLAR PARK DEĞİL Mİ?

BUNLAR PARK DEĞİL Mİ?

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın özellikle yaklaşan seçimler öncesinde park ve bahçelere verdiği önemi anlattığı şu günlerde, Kızılpınar ve Veliköy`deki parkların içler acısı hali düşündürüyor!

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, en fazla önem verdiği parklarla ilgili başı ağrıyacak gibi. Son günlerde, özellikle de 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, her yer de her mitinginde anlattığı park ve bahçelerle ilgili Kızılpınar ve Veliköy`de içler acısı görüntüler geldi. Trakya Flaş Haber`in objektifinden Veliköy ve Kızılpınar`daki parkların son hali...

KIRIK DÖKÜK VE BAKIMSIZ

Veliköy`de bulunan dört park içler acısı durumda. Kızılpınar`da da aynı şekilde parklardan vatandaşlar şikayetçi. Özellikle Veliköy ve Kızlpınar`ın belde olduğu dönemde kullanışlı olan parklar son 5 yıldır bakımsız ve kimsesizliğe terk edildiği belirtiliyor. Mahalle sakinleri, oyun gruplarının kırılıp döküldüğü ve hiçbir belediye görevlisinin bulunmadığı parklarda, çocuklar oynamak için eksik oyun gruplarıyla yetinmek zorunda kalıyor.

VELİKÖY BELEDİYESİ`NDEN KALMA OTURMA GRUPLARI BULUNUYOR

Kırılan ve sökülen kimi oyun gruplarının bulunduğu alanda demirlerin çocuklar için büyük bir risk oluşturduğunu belirten mahalle sakinleri, "Gelsin görsünler, parklar ne halde. Buralara park demek için bin şahit lazım. Hangi parktan bahsediyorsunuz. Pislik içinde."diyor. Kızılpınar`da Yunus Emre Parkı işlevsiz hale gelirken, içler acısı durumu fotoğraflara böyle yansıyor. Oturma gruplarının kırık dökük olduğu parklarda, Veliköy Belediyesi`nden kalma oturma grupları kırık dökük bir halde.

Veliköy Ihlamur Sokak Parkı, mezarlık yanındaki park birde Veliköy İlkokulu yanındaki park 5 yıldır kaderine terk edilirken Kızılpınar`da ise Recai Kutan Parkı, Fatih Sultan Mehmet Parkı, Medine Camii Parkı aynı kaderi paylaştı.

TUVALETLERİN KAPISINA KİLİT VURULMUŞ

Çerkezköy`de ise Muhsin Yazıcıoğlu Parkı ve Fatih Kavşağı Parkı, Yüzbaşı Sokak Parkı dökülüyor. Parklardaki tuvaletlerin kapılarına kilit vurulmuş halde olması vatandaşların tepkisini çekerken, bakımsızlığı da dikkat çekiyor. Tüm bu parkların özelliği geçmiş dönem belediyelerden kalması olarak da dikkat çekiyor. Mahallelerde yeni parkların bulunmaması ise ayrı bir tepki nedeni olarak vatandaşların dilinde.

İşte o görüntüler:



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ’DA SAHTE ZEYTİNYAĞI OPERASYONU: BİNLERCE LİTRE SAHTESİNİ ÜRETTİLER

TEKİRDAĞ’DA KAÇAKÇILIK VE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

TEKİRDAĞ’DA 34 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI

MEVCUT KİRA UYGULAMASININ YÜRÜRLÜKTEN KALKMASI NASIL SONUÇLAR GETİRECEK?

BUĞDAY YÜKLÜ TRAKTÖR DEVRİLDİ, YOL BUĞDAY AMBARINA DÖNDÜ