ŞANLIURFA İSKENDER OTOMATİK PAKET İLE SİPARİŞLERE YETİŞİYOR

ŞANLIURFA İSKENDER OTOMATİK PAKET İLE SİPARİŞLERE YETİŞİYOR

Korona virüse karşı yeni önlemler kapsamında sadece paket servisi yapan Çerkezköy`ün değişmeyen lezzeti Şanlıurfa İskender Kebap ve Lahmacun Salonu, hijyen ve temassız teslimat için paketleme sistemini de yeniledi.

Tüm Türkiye?de olduğu gibi Tekirdağ`da da yeni tip Koronavirus (Covid-19) tedbirleri kapsamında, lokanta ve restoranlar sadece paket servis ve dışarıya satış üzerine hizmet vermeye başladı. Çerkezköy`de hizmet veren Şanlıurfa İskender Kebap ve Lahmacun Salonu da paket servisinin müşterilere hem sağlıklı hem de sıcak şekilde ulaşması için otomatik paketlemeye döndü. 

Yeni normalleşme sürecine uygun şekilde maske, fiziksel mesafe ve hijyen kurallarıyla hizmet veren lokantalar, yeni tedbirler kapsamında müşterilere kapalı hale getirildi. Hafta sonundan itibaren başlayan uygulama, paket servisinin öne çıkardı. Sadece paket servisi ve dışarıya satış yapan lokanta ve restoranlarda yeni döneme kısa sürede uyum sağladı. Çerkezköy Atatürk Caddesi Köse Sokak`ta hizmet veren Şanlıurfa İskender Kebap ve Lahmacun Salonu, paket servis öne çıkarken otomatik paketlemeye döndü. Siparişler, otomatik paketleme makinesinde bir dakika içerisinde paket hale getirilirken aynı anda dört farklı kabın paketlemesi yapılabiliyor.

SADECE PAKET SERVİS VAR

1991`den beri Çerkezköylülerin damak zevkine farklı bir lezzet katan Şanlıurfa İskender Kebap ve Lahmacun Salonu, cumartesi gününden itibaren sadece paket servisi yapmaya başladı. Maliyetleri artırmasına rağmen, korona virüs nedeniyle hijyenin olağanüstü önem kazanması ve yemeklerin sıcak saklanması nedeniyle bu uygulamaya başladıklarını belirten işletme sahibi Mahmut Şerifoğlu, " Yeni tedbirler uygulamaya başlamasıyla birlikte paketleme sistemimize yenilik kazandırdık. Hem daha hijyen hem de ürünlerimiz sıcak ve taze bir şekilde uzun bir süre saklı kalabiliyor. Sürece uygun şekilde adapta olmaya çalışıyoruz. Haziran`dan bugüne kadar salonumuzda maske, fiziksel mesafe ve hijyen kuralları kapsamında hizmet verdik. Cumartesi gününden itibaren, sadece paket servisiyle müşterilerimizin hizmetindeyiz. Her sabah 9.00 ile gece 23.00`a kadar paket servisimiz bulunmakta."diye konuştu.

 

 

 



Anahtar Kelimeler:

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM