Tarih: 22.02.2019 15:11

İŞTE HAYRABOLU`NUN EN BÜYÜK SORUNU!

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ-Hayrabolu yolunda yaşanan kazaların sıklığı ve yolu kullanan insanların her an yaşadıkları tedirginlik ve korkudan da çok büyük rahatsızlık duyduklarını belirten Dr. Osman İnan, Hayrabolu?nun ana yol hattının iyileştirilmesinin ve yıllardır tamamlanamayan projenin takipçisi olarak süreci güvenilir şekilde yönetmenin öncelikli hizmet adımları olacağını kaydetti. 

EN BÜYÜK SORUN!

Cumhur İttifakı AK Parti Hayrabolu Belediye Başkan Adayı Dr. Osman İnan, ?Hayrabolumuzda dertlerini dinlemediğimiz tek bir vatandaşımız kalmasın diye canla başla çalışıyor, herkesi ziyaret etmeye gayret ediyorum. Bu süreçte kiminle konuştuysam bana en büyük sorunlarının yol ve ulaşım olduğunu söylüyor; yaşadıkları zorlukları, dertleri anlatıyorlar. Özellikle büyük bir tehlike arzeden Tekirdağ-Hayrabolu yolunu bir an önce güvenilir ve konforlu bir hale getirmek gündemimizin ilk maddesi olacak. Bu süreci şimdiden bizzat takip ediyorum ki, bana gelen sorulara doğru bilgi akışı sağlayayım. Ancak özellikle belirtmek isterim ki, hükemet tarafından ödenmeyen bir borç veya gönderilmeyen bir hakediş söz konusu değildir.  Ayrıca, projede görevli mühendis arkadaşlar ile de görüşüyoruz. Bir an önce 2019 yılı bütçelerinin de dahil edilmesiyle başlayan çalışmalar hızla tamamlanacak. Henüz çok yeni drone çekimler yaptık, böylelikle çalışma bölgelerinin takipçisi olacağım. Bilmenizi isterim ki, önceliğimizi Hayrabolumuzun yol ve ulaşım sorununu çözmek olarak belirledik. İlçemizin her metrekaresine kaliteli ve hemşehrilerimizin istediği hizmetleri ulaştırmak için çaba sarfedeceğiz. Altyapı ve üstyapıda yaptığımız çalışmalar ile ilçemizin sorunlarını bitirmekle beraber, sosyal sorumluluk çalışmalarımız ile gönüllere dokunacağız. Yapılmayanları yapacak, Hayrabolumuzu hakettiği hizmet ile tanıştıracağız.?? dedi.

 DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI DA ALTYAPI ÇALIŞMALARI İLE PARALEL YÜRÜYECEK!

 Hayrabolu ilçesinin beklentileri arasında yer alan yol çalışmalarını önceliklendirdiklerini belirten Dr. Osman İnan, ?İlçemizin ana arter yolu Hayrabolu?da yaşayan herkes için öncelikli. Bu yolun güvenilir hale bir an önce getirilmesi için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Gerek sosyal yaşam, gerek ilçe ekonomisi, gerekse trafik bakımından bu yol önemli bir yer tutmaktadır. Bununla beraber, altyapı çalışmalarına paralel şekilde, doğalgaz çalışmaları için de görüşmeler yapıyoruz. Kısa zamanda bitirme hedefinde olduğumuz bu hizmet adımları ile Hayrabolumuzun en büyük iki isteğini yerine getirmiş olacağız.?? diye konuştu.

YOLLARI SOKAKLARI BU HALDE GÖRMEK İSTEMİYORUM!

Cumhur İttfakı AK Parti Hayrabolu Belediye Başkan Adayı Dr. Osman İnan, ?Ben Hayrabolumuzun yollarını, sokaklarını bu halde görmek istemiyorum. Vatandaşlarımız da istemiyor. Bunun için de, şimdiden gerekli çalışmaları ve adımlarımızı planlıyoruz. Her bir mahalle, her bir sokak için çalışıp, gerekli düzenlemeleri yapacağız. Gerek parke taşı, gerekse de satıh kaplama çalışmaları ile ilçelerimizde sokaklarımızı pırıl pırıl bir görünüme kavuşturacağım. Şimdiden söylüyorum Hayrabolu?da bozuk tek bir yol kalmayacak. İlçe halkımız seyahat ederken yolu düşünmeyecek, tedirgin olmayacak.? dedi.

İLK ADIM NE OLACAK?

Hayrabolu?nun yol sorununu çözerek aynı zamanda ilçenin potansiyelini ortaya çıkarmak için ilk adımı atmış olacaklarını ifade eden Dr. Osman İnan, ?Yol sorunlarını çözmek bizim için hem ilçe halkımızın derdine çare olmak demek hem de ilçeyi kalkındırmak demek. Biz bunu gönülden istiyoruz. Hayrabolumuzun potansiyelinden hem vatandaşımız hem de tüm şehrimiz yararlanabilsin istiyoruz. Hayrabolu geçiş bölgesi özelliği taşıyan bir bölge olmasına rağmen yetersiz altyapı sebebiyle bu özelliğini yeterince ve verimli şekilde kullanamıyoruz. Yol ve ulaşım sebebiyle sekteye uğrayan ticari ve sosyal imkanları oluşturmanın ilk adımını bu düzenlemeler ile atmış olacağız.? diyerek sözlerini sonlandırdı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —