SANAYİCİLER OSBÜK GENEL KURULU`NA KATILDI

SANAYİCİLER OSBÜK GENEL KURULU`NA KATILDI

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu`nun 17. Olağan Genel Kurulu bugün Ankara`da gerçekleştirildi. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi`nden de genel kurula 6 delege katıldı.

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşunun (OSBÜK) 17`nci Olağan Genel Kurulu, Ankara TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) İkiz Kuleler Konferans Salonu`nda gerçekleştirildi.

Genel Kurul`a ÇOSB`den 6 delege katılırken, Kapaklı OSB`nin delegelerinden biri olan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de genel kurula katıldı.

6 DELEGE ÇOSB`Yİ TEMSİLEN OY KULLANDI

OSB Üst Kuruluşu 17. Olağan Genel Kurul toplantısına ÇOSB`den 6 delege katılarak, oy kullandı. ÇOSB adına, Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Özcanlar Genel Müdürü Sait Yazı, Metin Güler, Barış Öztuzcu, İlyas Kul delege olarak OSB Üst Kuruluşu`na katıldı. Ankara`ya giden heyette ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve Kapaklı Belediye Bakanı Mustafa Çetin de yer aldı. Belediye Başkanı Çetin, Kapaklı OSB delegesi olarak genel kurula katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank`ın katıldığı OSB Üst Kuruluşu`nun 17. Olağan Genel Kurul toplantısında Memiş Kütükçü OSBÜK başkanlığına yeniden seçildi.



Anahtar Kelimeler:

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ