Gündem

Gündem Haberleri

ÇOSB BİN 111 FİDAN DİKECEK

ÇOSB BİN 111 FİDAN DİKECEK

ÇOSB ?Geleceğe Nefes Ol? fidan dikim kampanasına bin 111 adet fidan dikimiyle destek oluyor?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan `Geleceğe Nefes Ol` fidan dikim kampanyasına ÇOSB (Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi) bin 111 adet fidan dikerek katılacak. Ağaç dikimi, pazartesi günü Kavakdere mevkiinde gerçekleştirilecek.

Ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak, özellikle son aylarda çıkan orman yangınları neticesinde zarar gören alanların yeniden ağaçlandırma konusunda vatandaşlardan gelen yoğun taleplere karşılık vermek ve toplumda çevre konusunda farkındalığı artırmak maksadıyla; T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından toplumun bütün kesimlerinden katılacak vatandaşların katkılarıyla 11 Kasım 2019 günü saat 11.11?de 81 ilde aynı anda 3 saatlik bir süre içinde ülke genelinde 11 milyon adet fidanın toprakla buluşturacak bir kampanya düzenleniyor. 

Kampanya çerçevesinde, çevreye duyarlılığını yaptığı yatırımlarla gösteren Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi?nde (ÇOSB) de bin 111 fidan dikimi gerçekleştirecek. ÇOSB ile Çerkezköy arasında bulunan Kavakdere mevkiinde yaklaşık 30 bin metrekarelik alana fidan dikileceği belirtildi. ÇOSB`nin fidan dikim programı 11 Kasım 2019 Pazartesi Saat 11:00?da başlayacak.

 

 



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA BAŞPEHLİVAN YUSUF CAN ZEYBEK OLDU

KIRKPINAR’DA FİNALİSTLER BELLİ OLDU

YARALI LEYLEĞİ İTFAİYE KURTARDI

BAŞPEHLİVAN ALİ GÜRBÜZ YENİLDİ: KIRKPINAR’DA YARI FİNALİSTLER BELLİ OLDU

MİLLİ TAKIM MAÇINDA ADIM ATILACAK YER KALMADI