STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARI TOPLANTISI DÜZENLENDİ

STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARI TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Çorlu Belediyesi, gelecekteki 5 yıl boyunca yol haritası olacak Stratejik Plan çalışmaları ile ilgili toplantı düzenledi.

Çorlu Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından düzenlenen Stratejik Plan toplantısında Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, başkan yardımcıları ve kurum müdürleri katıldı. Çorlu Belediyesi?nin 2020-2024 yıllarını kapsayan hedefleri konuşuldu.

 Toplantının açılış konuşmasını yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt faaliyete geçirdikleri projeler ve faaliyetlerden bahsetti.

?OMUZ OMUZA ÇALIŞMALIYIZ?

Belediyenin 5 yılını kapsayacak stratejik plan sürecine ilişkin değerlendirmede bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, ?Hepimiz 273 bin nüfuslu kentimizde hiçbir ayrım gözetmeksizin kaliteli hizmet vermek için çaba gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğu, huzuru ve güveni için ekiplerimizle çalışıyoruz. Yalnızca belediye çalışanlarımızla değil aynı zamanda meslek birlikleri, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları ile üniversite yetkilileri ve tabii ki vatandaşlarımızla birlikte omuz omuza çalışmalıyız. Herkesin görüş ve düşüncesini alarak hep birlikte kentimizi geleceğe taşıyacağız.? dedi.

MARKA ŞEHİR: ÇORLU

Çorlu?yu marka şehir yapmak için gelecek 5 yıl boyunca belediyenin yol haritası olacak stratejik plan çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantıda Başkan Ahmet Sarıkurt?un ardından söz alan kurum müdürleri kendilerinin de çalışmalara katkıda bulunmak istediklerini; hem kentin hem de vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek projeler yapılması gerektiğini ifade ettiler.

FİKİRLER MASAYA YATIRILDI

Toplantıda kentin gelecek 5 yılı ve sonrasına ilişkin projeler, ihtiyaçlar, fikirler ve stratejik hedefler masaya yatırılırken, Başkan Sarıkurt ortak akıl ile şehrin yönetiminin önemine vurgu yaptı. Verimliliği artırmak ve daha kaliteli hizmet sunabilmek açısından düzenlenen toplantıda stratejik plan çalışmalarının altı çizilerek Çorlu?nun günümüzdeki ve gelecekteki başarısı konuşuldu.

Başkan Sarıkurt, stratejik plan hazırlıkları kapsamında düzenlenen toplantıya katılımları dolayısıyla kurum müdürlerine teşekkür etti. Başkan yardımcıları ve müdürler ile görüş alışverişinde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi. 

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM