ÇORLU HAFTANIN SPOR PANORAMASI

ÇORLU HAFTANIN SPOR PANORAMASI

Çorlu`da faaliyet gösteren spor kulüpleri hafta sonu oynanan müsabakalarda rakipleriyle karşı karşıya geldi.

Çorlu`da faaliyet gösteren spor kulüpleri  hafta sonu oynanan müsabakalarda rakipleriyle karşı karşıya geldi.

Türkiye Basketbol 2. Ligi`nde mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol A Takımı, hafta sonu Nazilli Belediye Spor`u konuk etti. Nazilli deplasmanında oynanan ilk yarı müsabakasını 65-63 kaybeden ÇBSK, kendi evinde oynadığı maçta ortaya koyduğu mücadeleyle rakibini farklı mağlup etti. İlk periyodu 15-11 önde tamamlayan ÇBSK maçın ilk yarısını da 35-27 galibiyetle kapattı.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte rakibine karşı üstünlüğünü ortaya koyan ÇBSK üçüncü periyodu 63-43, müsabakayı da 81-58`lik skorla kazandı. ÇBSK hafta sonu UPS Spor ile karşılaşacak.

ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ELDE ETTİ

Tekirdağ Süper Amatör Ligi`nde mücadele eden Çorluspor 1947 şampiyonluk yarışında önemli bir galibiyet elde etti. Lider Kapaklı Sitespor`u konuk eden Çorluspor 1947 Çorlu General Basri Saran Stadı`nda oynanan maçı 1-0 kazanarak puanını 43 yükseltti ve liderle arasındaki puan farkını 4`e indirdi. Çorluspor 1947 hafta sonu lig ikincisi Marmara Ereğlisi Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Hafta sonu oynanan maçta Kapaklı Belediyespor`a konuk olan ÇBSK Genç Kız Voleybol Takımı, set vermeden sahadan 3-0`lık galibiyet ile ayrıldı.

TREDAŞ İLE KARŞI KARŞIYA GELDİĞİ MAÇI 78-54 KAYBETTİ

ÇBSK Basketbol Genç Erkek takımı kendi evinde TREDAŞ ile oynadığı müsabakayı 103-63, ÇBSK U-16 Yıldız Erkek takımı ise yine TREDAŞ ile karşı karşıya geldiği maçı 78-54 kaybetti.

ÇBSK U-16 Yıldız Erkek Basketbol takımı aldığı mağlubiyete rağmen ligi 2. sırada tamamladı.

ÇBSK U-14 Küçük Erkekler takımı ise müsabakaların sonunda Çorlu 1.`si Tekirdağ İl 2.`si olarak Marmara Grupları Şampiyonası`na katılmaya hak kazandı.