ÇBSK, KAYSERİ´DEN GALİBİYET İLE DÖNDÜ

ÇBSK, KAYSERİ´DEN GALİBİYET İLE DÖNDÜ

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), Kayseri deplasmanında karşı karşıya geldiği KayseriGaz GSK takımını 64-59 mağlup ederek ikinci maçını da kazandı.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Lig C Grubunda mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK), Kayseri deplasmanında karşı karşıya geldiği KayseriGaz GSK takımını 64-59 mağlup ederek ikinci maçını da kazandı.

Geçtiğimiz hafta Bursa temsilcisi Geçit Spor`u evinde konuk eden ve sahadan farklı bir galibiyetle ayrılan ÇBSK, hafta sonu Kayseri Kadir Has Spor Salonu`nda KayseriGaz GSK takımına konuk oldu. Birinci periyodu 23-20 yenik kapatan ÇBSK ikinci periyodu ise 13-11 kazanırken, ilk yarı ev sahibi takımın 34-33 üstünlüğü ile noktalandı.

Üçüncü periyodu 16-11`lik mağlubiyetle geride bırakan ÇBSK son periyodu üst üste bulduğu sayılarla 20-9 önde kapatarak sahadan 64-59`luk galibiyetle ayrılan taraf oldu.

ÇBSK 26 Aralık 2020 Cumartesi günü saat 15.00`da Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü`nü konuk edecek. Müsabaka pandemi nedeniyle seyircisiz oynanacak.