BAŞKAN SARIKURT MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞACAK

BAŞKAN SARIKURT  MAHALLE SAKİNLERİYLE BULUŞACAK

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Nusratiye Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek görüş, öneri ve talepleri dinleyecek.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, vatandaşları dinliyor. Daha önce Çobançeşme, Hatip, Silahtarağa, Alipaşa, Havuzlar, Esentepe, Hürriyet, Maksutlu, Deregündüzlü, Yenice, Şeyhsinan, Şahbaz, Türkgücü, Seymen, Rumeli, Cumhuriyet, Sarılar, Önerler, Reşadiye ve Cemaliye Mahallelerinde gerçekleştirilen ?Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor? mahalle buluşmalarının yirmi birincisi Nusratiye Mahallemizde gerçekleştirilecek.

Nusratiye Mahallesi sakinleri ile bir araya gelecek Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, belediye çalışmalarını aktaracak ve vatandaşlardan gelen soruları yanıtlayıp mahalle ile ilgili konularda bilgi alışverişinde bulunacak.

Çorlu Belediyesi`nce yapılan açıklamada 18 Temmuz 2019 Perşembe akşamı (bugün) saat 20.30?da Nusratiye Mahallesi Mithatpaşa Caddesi?nde bulunan Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı?nda (5 No?lu Sağlık Ocağı karşısı) gerçekleştirilecek mahalle buluşmalarına tüm mahalle sakinleri davet edildi.



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy

İTFAİYE EKİPLERİ SON 3 AYDA 3.485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

YAZ KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ KAPILARINI AÇTI

FASLILARI MOLDOVALI YURT DIŞINA KAÇIRMAK İSTERKEN YAKAYI ELE VERDİLER

SAHİLDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI

OTOBANDAN ATILAN SİGARA İZMARİTİ YANGIN ÇIKARDI