ÇBSK BASKETBOL A TAKIMI YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

ÇBSK BASKETBOL A TAKIMI YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR

Çorlu Belediyesi Spor Salonu?nda oynanan maçta Çorlu Belediyesi ve Spor Kulübü Basketbol A Takımı yükselişini sürdürdü.

Türkiye Basketbol 2. Ligi`nde mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol A Takımı, üçüncü maçında evinde ağırladığı UPS Spor & Kültür Kulübü?nü 88-53 mağlup etti ve yükselişini sürdürdü.

Çorlu Belediyesi Spor Salonu`nda oynanan maçta ilk periyotta arka arkaya sayılar bulan ÇBSK rakibine üstünlük kurdu ve ilk periyodu 28-10 önde kapattı. Sahasında oynamanın verdiği avantajı sürdüren ÇBSK, ikinci periyotta da ardı ardına ürettiği sayılarla ilk yarıyı 49-23 önde tamamladı. Üçüncü periyotta da sahasında baskın oyununu sürdüren ÇBSK, üst üste sayılar üreterek üçüncü periyodu 69-34 önde kapattı.

Seyirci desteğini arkasına alan ve iyi savunma yaparak sayı üretmeyi sürdüren ÇBSK Basketbol Takımı, üstün oyununu son periyoda da taşıdı ve maçı 88-53 galip tamamladı.

Türkiye Basketbol 2. Ligi?ndeki ikinci galibiyetini alan eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol A Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi`nde dördüncü sıraya yükseldi.

ÇBSK Basketbol A Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi`ndeki dördüncü hafta maçında deplasmanda 3 Kasım Pazar günü saat 16.00`da Erzurum Kapalı Spor Salonu`nda Erzurum BŞB Gençlik ile karşılaşacak.

 



KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI