ÇBSK BASKETBOL TAKIMI UPS´Yİ AĞIRLAYACAK

ÇBSK BASKETBOL TAKIMI UPS´Yİ AĞIRLAYACAK

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol A Takımı, ligdeki üçüncü maçında UPS Spor & Kültür Kulübü?nü ağırlayacak.

Türkiye Basketbol 2. Ligi`nde mücadele eden Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Basketbol A Takımı, ligdeki üçüncü maçında UPS Spor & Kültür Kulübü?nü ağırlayacak.

Türkiye Basketbol 2. Ligi`ndeki ilk iki hafta sonunda beşinci sırada yer alan ÇBSK Basketbol A Takımı, galibiyet parolası ile çıkacağı üçüncü lig maçında İstanbul takımlarından UPS Spor & Kültür Kulübü ile karşılaşacak ve zirveyi zorlamak için potada ter dökecek.

Evinde oynadığı ilk maçında seyirci desteğini de arkasına alıp üstün bir oyun sergileyerek İzmir Büyükşehir Belediyesi Takımını 82-66 yenen, ikinci maçında ise Aydın deplasmanında Nazilli Belediye Spor?a son saniye basketiyle 65-63 yenilen ÇBSK Basketbol A Takımı, ligin üçüncü maçında galibiyet almak için sahaya çıkacak.

27 Ekim 2019 Pazar günü saat 17.00?da Çorlu Belediyesi Spor Salonu?nda gerçekleştirilecek ÇBSK ? UPS maçına tüm halkımız davetlidir.



TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI

ÇERKEZKÖY'DE YAZ SPOR OKULLARININ 10'UNCUSU BAŞLADI